Турският лидер Реджеп Ердоган заяви, че Турция ще увеличи свободата

...
Турският лидер Реджеп Ердоган заяви, че Турция ще увеличи свободата
Коментари Харесай

Ердоган разкри план за демократична Турция с повече свободи

Турският водач Реджеп Ердоган съобщи, че Турция ще усили свободата на изложение и сдружаване в страната и правото на обективен правосъден развой . Правителството разгласи, че това е част от План за деяние за правата на индивида , осведомят " Ройтерс " и " Дейли сабах ".

Планът, обещан през последните месеци като част от пробутване на промени, също ще усъвършенства правосъдната система, сподели Ердоган и добави, че никой не може да бъде лишен от независимост поради това, което мисли.
 Турция отваря заведенията за хранене, само че лекарите обезпокоени
Турция отваря заведенията за хранене, само че лекарите обезпокоени

В понеделник вечерта президентът Реджеп Ердоган анулира налаганите през уикенда

При разкриването на проекта турският водач означи, че се чака да бъде прибавен през идващите 2 година

По думите му проектът има 11 правилото. Първият е фактът, че правата на индивида са предпазени от закона. Планът се основава на визията " Свободни хора, мощно общество: По-демократична Турция ". Концентрира се върху свободата, правото на сигурност, правото на обективен развой, свободата на словото, правата на дамите и инвалидите.

Ердоган посочи, че новият проект цели усилване успеваемостта на системата за внасяне на самостоятелни тъжби пред Конституционния съд. Също по този начин ще стартира огромна работа по приемане на ремонти в законодателството за изборите и политическите партии, с цел да се ускори демократичното присъединяване.

Ердоган разкри, че Турция ще форсира напъните за либерализиране на визовия развой с Европейски Съюз.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР