Турският фонд за инвестиции в недвижими имоти Trend GYO отговори

...
Турският фонд за инвестиции в недвижими имоти Trend GYO отговори
Коментари Харесай

Турският фонд отрича да подкрепя Хамас след санкциите на САЩ

Турският фонд за вложения в недвижими парцели Trend GYO отговори на наложените от Съединени американски щати наказания на трима от неговите акционери на съображение даване на помощ на Хамас, като съобщи в неделя, че не дава финансова поддръжка на никоя организация.

В петък Съединени американски щати издадоха втори кръг от наказания, ориентирани към палестинската въоръжена формация Хамас след офанзивата й този месец против Израел, в това число чиновник на Хамас в Иран и членове на Иранския корпус на гвардейците на ислямската гражданска война.

Изявлението на Министерството на финансите на Съединени американски щати също по този начин уточни тримата съществени акционери на Trend GYO, в това число неговия ръководител и член на борда.

Trend GYO съобщи, че е основана с задграничен капитал и е насочена към облага институция, която предстои на постоянен одит от Турския съвет за финансови пазари, който работи в сходство с правилото на бистрота.

„ Нашата компания не дава финансова поддръжка на никоя организация и е невероятно да го направи поради законите, на които е подчинена “, се споделя в изказването.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР