Турските сили за подводна отбрана взривиха повече от 20 артилерийски

...
Турските сили за подводна отбрана взривиха повече от 20 артилерийски
Коментари Харесай

В Турция намериха 20 артилерийски снаряда до черноморски плаж край Истанбул, възможно е да са руски

Турските сили за подводна защита взривиха повече от 20 артилерийски снаряда на турското черноморско крайбрежие, откакто бяха открити в морето покрай истанбулски плаж, заяви Анадолската организация, представена от БГНЕС.

Контролираният гърмеж е бил осъществен на краткотрайно затворения плаж Софулар в истанбулския квартал Силе, заяви тя. Телевизионни фрагменти демонстрираха, че гърмежът е станал единствено на няколко метра от плажа в морето, като във въздуха се е появил пушек.

Най-малко 28 невзривени артилерийски снаряда са били открити в неделя от турски военни водолазни екипи, откакто мъж е съобщил на управляващите за подозрителни железни предмети, оповестиха на 31 юли от кабинета на истанбулския губернатор, заяви „ Катимерини “

Осем снаряда са били извадени на брега по разпореждане на прокуратурата, с цел да бъдат разпознати и унищожени, се споделя още в известието.

Разследванията на подводните сили за защита потвърдиха, че предметите са неексплодирали артилерийски снаряди, оповестиха от губернаторството на Истанбул. Тя не даде обществено пояснение за произхода на снарядите, само че не е изключено да са съветски.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР