Турски съдия беше изписан от болница, където беше лекуван за

...
Турски съдия беше изписан от болница, където беше лекуван за
Коментари Харесай

Битият турски съдия излезе от болницата

Турски арбитър беше изписан от болница, където беше лекуван за фрактура на лицето, откакто беше ударен от президента на Анкарагюджу, заяви АП. Атаката докара до прекъсване на всички мачове от локалното футболно състезание.

Президентът на Анкарагюджу Фарук Коджа атакува рефера Халил Умут Мелер на терена след последния съдийски сигнал при равенството 1:1 в домакинския мач от Суперлигата против Ризеспор в понеделник. Съдията, който падна на земята, беше ритнат в мелето, което се случи, когато почитатели нахлуха на терена, откакто Ризеспор означи изравнителен гол в последната минута.

Коджа и други двама души са арестувани прелиминарен арест, като са изправени пред обвинявания в причиняване на телесна щета на длъжностно лице.

Мелер, който беше лекуван от фрактура покрай окото си, излезе от болничното заведение Аджъбадем в Анкара и подвигна ръка, с цел да поздрави събралите се медии, преди да влезе в автомобил. Държавната Анадолска организация заяви, че Мелер ще пътува до дома си в Измир, Западна Турция, ескортиран от полиция за отбрана.

" Той няма други проблеми с изключение на подуването на окото ", споделиха от клиниката.

Коджа е споделил на прокурорите по време на разпит, че той просто е блъснал пестник на Мелер, обвинявайки рефера в " неправилни решения " и провокативни дейности.

По-късно той разгласи оставката си.

" Извинявам се на турския арбитър и спортната общественост, на турския народ и изключително на господин Мелер и фамилията му за отношението, което демонстрирах към Халил Умут Мелер ", сподели той в изказване, прочетено от неговия юрист.
 Пребитият турски арбитър разгласи, че приключва кариерата си
Пребитият турски арбитър разгласи, че приключва кариерата си

Ето какво каза
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР