Турски поток не преминава през България. Това откровение беше споделено

...
Турски поток не преминава през България. Това откровение беше споделено
Коментари Харесай

Дегизираният Турски поток

" Турски поток " не минава през България. Това признание беше споделено с медиите от министъра на енергетиката Теменужка Петкова. Тя сигурно не е негов създател, доколкото всичко което става в българската енергетика е под контрола на българския министър председател.

Ето същността на формалната българска версия за този проект-призрак, който влиза като " Турски поток ", продължава след нас като " Турски поток ", само че не е " Турски поток " в България.

Този план минава през Черно море, Турция, Сърбия и Унгария. В България обаче ненадейно приема друго име - Балкански поток и държавното управление твърди, че на българска територия той е просто " уголемение " на газопреносната ни система..

Всички страни, участващи в тълкуването на плана - Русия, Европейски Съюз и Съединени американски щати, показват българския сегмент на газопровода точно като неразделна част от " Турски поток ".

Единствените, които държат на своето неповторимо пояснение са министър-председателят и енергийният министър на България.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР