Турски полицай застреля заподозрян, за когото се твърди, че е

...
Турски полицай застреля заподозрян, за когото се твърди, че е
Коментари Харесай

Полицай уби заподозрян при преследване с кола в Истанбул

Турски служител на реда простреля обвинен, за който се твърди, че е оказал опозиция при арест в истанбулския квартал Кадъкьой на 29 ноември вечерта. Полицаят е отхвърлен от работа, оповестиха от кабинета на губернатора на Истанбул.

Според изказване на полицейските служби на 29 ноември към 22 часа локално време, те са се пробвали да спрат „ подозрително” транспортно средство в квартал Гьозтепе, в Азиатската част на Истанбул. Водачът не е извършил заповедтта на чиновниците на реда. Полицията почнала да преследва транспортното средство в което е имало двама души. Заподозрените са се пробвали да избягат. Един от двамата в колата – на име Е.Ч. е излязъл от транспортното средство и се опитал да бяга, като полицията го преследвала пешком. Другият жител, с букви Ч.K. се твърди, че е оказал опозиция при ареста, когато полицията го е заловила и е убит от един от чиновниците.

„ Той оказа опозиция на личния състав, наблюдаващ процеса на ареста, и умря на място вследствие на пукотевица на един от нашите служители на реда “, се споделя в изказването на губернаторската работа.

Според изказването Е.Ч. е хванат откакто Ч.К. беше погубен. Твърди се също, че чиновниците са разкрили опиати както в лицето E.Ч., по този начин и в колата.

От регионалната администрация споделиха, че ще проведат следствие на убийството.

„ Започнато е правосъдно следствие от прокуратурата, а административно следствие е формирано от нашето губернаторство. Съответният служител на реда е уволнен “, се споделя в известието.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР