Турски лидер на камион е пробвал да подкупи служители на

...
Турски лидер на камион е пробвал да подкупи служители на
Коментари Харесай

Турски тираджия е арестуван заради предложени 40 евро подкуп

Турски водач на камион е пробвал да подкупи чиновници на реда в Русе, след което е бил арестуван и срещу него е формирано бързо произвеждане.

На 20.11.2021г. към 03:25 часа екип на Второ районно ръководство (на МВР) е бил изпратен на сигнал за злополука с товарен автомобил на бул. " Тутракан " в Русе, в района на пристанищния комплекс Русе-Изток. На място униформените откриват турски влекач с марка " Волво " с ремарке, управителен от 57-годишен мъж.

" Шофьорът лъхал мощно на алкохол и имал некоординирани придвижвания и реакции. При осъществения разговор, водачът декларирал, че според него се намира на Граничен контролно-пропусквателен пункт - Дунав мост ", описват от полицията. Повикан е екип пътни чиновници на реда, за да го тестват за употреба на алкохол, единствено че той отказал тестът с техническо средство.

Служителите на Пътна полиция се отдръпнали в служебния автомобил за да оформят документите по случая и досега в който те вършели това, водачът се доближил към патрулката на Второ районно ръководство (на МВР) и когато чиновниците на реда отворили предната дясна врата, за да беседват с него, той хвърлил две банкноти от по 20 евро вътре - на пода пред предната дясна седалка.

За случая са осведомени проверяващите. Извършен е оглед на място, конфискувани се двете банкноти с номинал от по 20 евро. Шофьорът е задържан и отведен във Второ районно ръководство (на МВР). Образувано е бързо производство за предложение на подкуп.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР