Турнирният директор на Аustralian Open - Крейг Тайли, говори пред

...
Турнирният директор на Аustralian Open - Крейг Тайли, говори пред
Коментари Харесай

Директорът на Australian Open: Искам да видя Джокович да играе при нас

Турнирният шеф на Аustralian Open - Крейг Тайли, приказва пред медиите, откакто той бе определян като основният провинен за цялата обстановка, която се образува към международния №1 в тениса - Новак Джокович. Сърбинът беше арестуван поради нередовни документи, а управляващите откриха нередности в позволение му за присъединяване, което получи, въпреки да не е имунизиран. Тогава мнозина упрекнаха Тайли, че е дал неверна информация на Джокович и останалите в неговото състояние.

Босът на австралийския тенис отхвърли да е давал неверна информация на славния сърбин.

"От самото начало казахме на всички, че присъединяване им минава през имунизация. Затова на US Open половината тенисисти бяха имунизирани, а при нас процентът ще е 97%.

Истината е, че липсва синхрон сред австралийските управляващи и тези в щата Виктория по тематиката с здравното освобождение от имунизация.

Помолихме ги да прегледат всички молби за разрешителни за присъединяване от неимунизирани, помолихме ги за помощ, само че те отхвърлиха. През цялото време бяхме уверени, че постъпваме вярно ", съобщи Тайли.

В края той беше помолен да предвижда по какъв начин ще приключи сагата с Джокович и дали сърбинът ще бъде позволен до присъединяване, което би трябвало да се реши в понеделник, на което Тайли отвърна - Много бих желал да го видя да играе в Австралия!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР