Турнирът за Купата на Италия има нова невероятна страница за

...
Турнирът за Купата на Италия има нова невероятна страница за
Коментари Харесай

На война като на война: 7 гола и 3 червени картона между Наполи и Фиорентина

Турнирът за Купата на Италия има нова невероятна страница за историята си, с помощта на епичното дерби сред Наполи и Фиорентина, в което видяхме цели 7 гола, 3 червени картона, продължения и какво ли още не.

Душан Влахович вкара дежурното си попадение за „ виолетовите “ в 41', само че малко преди края на постоянното време през първата част Дрийс Мертенс усили своя връх от попадения, а в продължението вратарят на гостите Бартоломей Дронговски бе изпъден за нарушаване отвън наказателното си поле.

След почивката мнозина чакаха, че „ партенопеите “ ще завоюват без проблем срещата, въпреки Алекс Мерет да смени контузения Давид Оспина на вратата за домакините. Тъкмо те започнаха да постановат своята воля и Кристиян Бираги даде нов задатък на „ виолетовите “, шокирайки тима с повече хора на терена.

Ървинг Лозано влезе от аварийна пейка в 64', с цел да може 20 минути по-късно да си изкара пряк червен картон за жестоко нарушаване в центъра на терена.

Към душовете го последва прибързано Фабиан Руис, който се появи в игра в същата минута, само че той имаше благоприличието да получи два жълти картона, въпреки и вторият да пристигна чак в 93'.

Едва ли е имало различен човек на стадиона или пред екрана, който да си е представял, че мачът ще приключи по различен метод, с изключение на 1:2, само че ето, че Андреа Петаня изравни в последната секунда на добавеното време, макар обрата в кадровите сили на терена.

В добавеното време на първото продължение Лоренцо Венути материализира игровото преимущество на десетимата от Фиорентина, макар всичките старания, които поставиха от Наполи, с цел да затворят вратата си.

След това умората завладя състава на Лучано Спалети и се стигна до нови попадения на Кржищоф Пьонтек и Юсеф Малех, с цел да забележим извънредно необикновеното 2:5 на светлинното табло.

Фиорентина в последна сметка си завоюва мястото на 1/4-финалите, където противник ще бъде Аталанта.

YESSSSSS! What a win!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР