Турнирът за Купата на африканските нации, който ще се проведе

...
Турнирът за Купата на африканските нации, който ще се проведе
Коментари Харесай

Купата на африканските нации проваля трансфер в ЦСКА

Турнирът за Купата на африканските народи, който ще се организира в средата на януари, ще охлади съществено желанието на ЦСКА към някогашния футболист на тима Жанио Бикел, твърди вестник " Тема Спорт ". Причината е, че 28-годишният полузащитник попадна в окончателния лист на Гвинея-Бисау за конкуренцията и на процедура би пропуснал цялата зимна подготовка.

Халфът бе притеглен на " Българска войска " в самото начало на първия престой на Нестор Ел Маестро отпред на тима през лятото на 2018 година Той записа 59 мача с алената фланелка в границите на сезон и половина. След това мина през Ванкувър Уайткапс и съветския Химки, а сега е част от турския Газиантеп, където не е със статут на главен състезател.

ЦСКА търси играчи за халфовата линия, като в последните седмици с " алените " бяха свързвани и опорният полузащитник на немския Дармщад Фабиан Шнелхард, както и норвежкият плеймейкър на Розенборг Олаус Скарсем.

Най-вероятно развиване по тематиката ще има в първите дни на новата година. В " Борисовата градина " наблюдават и играчи от Португалия за тази позиция.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР