Турнирът ще се проведе в памет на треньора на Националния

...
Турнирът ще се проведе в памет на треньора на Националния
Коментари Харесай

Национален турнир по лека атлетика за ветерани във Варна

Турнирът ще се организира в памет на треньора на Националния тим по лека атлетика и дълготраен треньор по лека атлетика в гр. Варна, Майстор на Спорта и Заслужил Треньор Веселин Тончев.

Организатор на шампионата е ЛСКВ “Атлетик 2002 ” – Варна,със съдействието на ЛК " Виктория " – Варна и с финансовото подпомагане на Община – Варна.

Целта на уредниците е да събере на другарска среща ветерани–лекоатлети, треньори, спортни деятели и шампионатът да стане обичаен и отворен за интернационално присъединяване. Да се даде опция на някогашни лекоатлети - ветерани и фенове да поддържат своята жизнеспособност и нараснала продуктивност. Поканват се за присъединяване в шампионата дейни състезатели ветерани лекоатлети. В спортното съревнование ще вземат присъединяване към 55 лекоатлети от страната, оповестява уеб сайтът на Дирекция Спорт при Община Варна.

Официалното разкриване на шампионата ще бъде на 4 ноември от 14:00 часа на стадион „ Младост “

V-ят Национален шампионат по лека атлетика " Веселин Тончев " ще се организира в събота на 4.11.2023 год. и неделя 5.11.2023 година по следната стратегия:

1. Бягания и Дълъг скок: Всички бягания и дългият скок ще се проведат на стадион " Младост " в събота, на 4.11.2023 година от 14.00 до 17.00 часа.

2. Хвърляния и Висок скок: Всички хвърляния ще се проведат на бранша за хвърляния на Спортен комплекс " Локомотив ", ул. ”Академик Андрей Сахаров ”14, а високият скок - в зала " Локомотив " в неделя, 5.11.2023 г.от 10.00 до 13.30 часа.

За всички участници уредниците са подготвили дипломи и дребен сувенир с логото на шампионата. Награждаванията на спечелилите са след всяка дисциплинираност.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР