Туристите в Рим и на остров Сардиния в Италия за

...
Туристите в Рим и на остров Сардиния в Италия за
Коментари Харесай

Солени глоби за туристите в Рим при купуване от нелегални търговци

Туристите в Рим и на остров Сардиния в Италия за застрашени от солени санкции за покупката на артикули и услуги от незаконни търговци, оповестява онлайн изданието La Legge per Tutti.

Италианските управляващи вкарват строги забрани за продажба на артикули и оказване на услуги от търговците в столицата Рим и по плажовете на остров Сардиния. Във връзка с това ще бъдат налагани финансови санкции освен за незаконните търговци, а и за туристите, които ги купуват, написа изданието.

По негови данни, туристите, които купуват на плажа слънчеви очила, шапки, чанти, или употребяват услуги като разтривки и краткотрайни татуировки, ще бъдат глобявани от 100 до 7 хиляди евро за такива нарушавания.

А самите търговци ще бъдат излъчени на полицията за незаконна комерсиална активност, като са застрашени да платят санкции от 2,5 до 15,5 хиляди евро.

Властите от дълго време обръщат внимание на засилващата се противозаконна търговия в най-популярните туристически места в Италия. Нелегални продавачи от Африка, Бангладеш, Пакистан и други страни нанасят на вреди на стопанската система на страната, изключително в бранша на търговията, като оферират подправени артикули, не плащайки налози.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР