Туристите от Великобритания могат да се завърнат в българския курорт

...
Туристите от Великобритания могат да се завърнат в българския курорт
Коментари Харесай

Британските туристи идват през юли на Слънчев бряг

 Туристите от Англия могат да се завърнат в българския курорт " Слънчев бряг " още през юли, откакто страната облекчи ограниченията в наложената карантина, написа таблоидът " Сън ", представен от БНР.

Британското издание осведоми читателите си, че с цел да насърчи туристите, курортът ще предлага по плажовете безвъзмездни шезлонги, чадъри и маси, когато още веднъж отвори за гости.

" Сън " написа, че България съумява да поддържа относително невисок броя на случаите на заразяване с ковид, като е въвела карантина на 13 март, включваща възбрана за пътешестване, затваряне на учебните заведения и доста бизнеси, както и предоставяне на пълномощия на полицията да ползва ограниченията.

Очаква се карантината да бъде вдигната на 13 май и проектите включват отваряне на куроротите през идващите няколко месеца, добавя таблоидът.

Цитиран е водачът на Националния фронт за избавление на България Валери Симеонов, че даже и при най-лошия сюжет туристите ще се завърнат още веднъж през август. А също и министърът на туризма Николина Ангелкова, че българските управляващи са в непрекъснат контакт с огромните туроператори, с които работят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР