Туристическа агенция за плюшени играчки в Чехия. В Чехия отвори

...
Туристическа агенция за плюшени играчки в Чехия. В Чехия отвори
Коментари Харесай

Туристическа агенция за плюшени играчки в Чехия

Туристическа организация за плюшени играчки в Чехия. В Чехия отвори порти туристическа организация, която предлага пътешестване до Прага за плюшени мечета и други меки играчки.

Разходите за пътуването са в размер на 90 евро. Собственикът изпраща играчката си в туристическото бюро, а по-късно получава всекидневно мейли със известия за това къде е обикаляла тя денем. В края плюшеният странник ще се върне с грамота и CD, на което ще бъдат записани фотоси на екскурзианта с едни от най-големите и известни забележителности на Прага, оповестява Агенция Франс Прес.

Предлагат се и по-скъпи разновидности за пътешестване, в това число и ароматерапия, масаж и фотоси, както и по-удобни кутии за пътешестване на играчките. Агенцията предлага даже избор на желано меню за плюшения любим.

Създателите на туристическата организация чакат, че измежду клиентите им ще попаднат повече поданици на страни от Западна Европа, които биха желали да се похвалят с необикновени фотоси пред приятелите си в обществените мрежи. Собствениците на организацията настояват, че концепцията е пристигнала от вдъхновяващият образец на кино лентата “Амели ”. Те чакат ексцентричният бизнес да се разрасне и в бъдеще да стартира да предлага на клиентите и техните плюшени любимци пътешестване до Будапеща, Берлин, Братислава и Мюнхен.

Това не е първата туристическа организация, която предлага пътешестване за меки играчки. От услугата могат да се възползват и искащите да пратят плюшените си играчки из Германия и Съединени американски щати. В Източна Европа обаче това е първата такава самодейност.

Цигарите нарастват от следващата година

 

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР