Туристи заснеха джип на плаж Кабакум“ във Варна. В неделя

...
Туристи заснеха джип на плаж Кабакум“ във Варна. В неделя
Коментари Харесай

Украински джип влезе на плаж във Варна и стигна почти до морето

Туристи снимаха джип на плаж „ Кабакум “ във Варна.

В неделя вечерта мощният автомобил с украинска регистрация навлязъл на плажната линия, минал 50 метра и стигнал съвсем до морето.

Макар високопроходим, джипът заседнал в пясъка и не съумял да излезе. На място пристигнали екипи на полицията.

„ Установен е притежателят на автомобила – украинска гражданка със статут на дълготрайно пребиваващ в страната непознат жител. Съставен е акт, следва налагане на глоба от 1000 до 3000 лв. “, сподели пред БТВ ст. контрольор Драгостин Тодоров, „ Охранителна полиция “ в 5-то районно управление (на МВР).

Обяснението на лидерката е, че при паркиране автомобилът е поднесъл в зоната на плажната линия. Жената не е тествана за алкохол и опиати, защото по време на самата инспекция не е управлявала автомобила. По думите на полицията тя е била очевидно съответна.

„ Според закона би трябвало да имаме очевидец, който да удостовери ръководството на автомобила от лидера или да се откри от чиновниците на Министерство на вътрешните работи “, сподели още ст. контрольор Драгостин Тодоров.

Законът за устройство на Черноморското крайбрежие изрично не разрешава престоя, паркирането и прекосяването на пътни транспортни средства в зоната на плажните линии. Изключение са действия по поддръжка на плажа, както и аварийно-спасителни действия.

Във Варна не са установявани сходни случаи това лято.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР