Туристи превърнаха в индустрия писането на жалби по време и

...
Туристи превърнаха в индустрия писането на жалби по време и
Коментари Харесай

Турист поиска безплатна почивка, край басейна му било ... мокро

Туристи трансфораха в промишленост писането на тъжби по време и след почивката им у нас. Летовниците показват ниското качество на предлагания туристически артикул, само че съгласно хотелиери зад това се крие желанието им да си възстановят част от дадените за почивката пари. Те са безапелационни, че предлаганите от тях услуги подхождат на цените, които оферират.

Собствениците на хотелите описват, че те постоянно са упреквани за произшествия, към които нямат отношение. " Хотелът няма виновност, че някой не носи джапанки към басейна и се подхлъзва и пада. Естествено, че към басейна е мокро ", изясни един от хотелиерите пред Bulgaria ON AIR.

Туристите в Слънчев бряг да вземем за пример се оплакват от мръсния плаж до шума в курорта. " Мисля, че плажът е замърсен, тъй като мушички полепват по кожата ", изясни задгранична туристка. Според различен посетител на курорта пък шезлонгите, които костват над 10 лв., са доста скъпи.

Има и удовлетворени. Туристка от Швеция признава, че за пети път е в Слънчев бряг, а брачният партньор й – за 22-ри. " Тук има прелестни хора, доста добра храна, хотелът също е прелестен ", изясни тя. Старите книги за недоволства в хотелите по курортите към този момент са заменени от съвременни таблети. С тях всеки може да подаде сигнал и да остави електронната си поща за противоположна връзка.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР