Турботракс България ООД, която е част от международния дистрибутор на

...
Турботракс България ООД, която е част от международния дистрибутор на
Коментари Харесай

Международен дистрибутор на камиони отвори база за 9 милиона лева в София

" Турботракс България " ООД, която е част от интернационалния дистрибутор на товарни коли Turbo`s Hoet Group, работещ с марките DAF, Iveco, Fiat Professional, Fuso и други, отвори нов търговско-сервизен комплекс в София.

В плана са вложени 4,8 милиона евро или над 9,3 милиона лв., като това е най-голямата инвестиция в света, направена от DAF дилър през 2017 година.

Базата се намира бул. " Ботевградско шосе ", като тя включва комерсиална част, сервиз за камиони, рейсове и ремаркета, както и просторен склад за аварийни елементи и аксесоари.

Центърът е ситуиран на 12 700 кв.м. с 3175 кв.м. застроена повърхност. Той е формален сервизен сътрудник на рейсовете Youtong.

 Снимка 325481
Източник:

" Този сервиз е следващата стъпка напред в нашето развиване, само че няма да е последната, тъй като ние сме си сложили за цел да бъдем най-хубавите и ще я осъществим ", разяснява шефът на " Турботракс България " Георги Загоров по време на откриването на комплекса.

По думите на изпълнителния шеф на групата на Turbo`s Hoet Group Пийт Ваутерс в България DAF регистрира пазарен дял по-висок от междинния за марката в Европа. Страната ни е една от петте страни, в които корпоразията развива активност, наред с Белгия, Франция, Беларус и Русия.

" Турботракс България " ООД е оторизиран дилър на DAF Trucks N.V. за България и пазарен водач за 2016 година. Част е от Turbos Hoet Group N.V., най-големият DAF дилър в света.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР