Тумба роми млатиха с брадви и вили семейство в Лом.

...
Тумба роми млатиха с брадви и вили семейство в Лом.
Коментари Харесай

Поне четирима тежко пострадали след нападение на тумба роми с брадви и вили

Тумба роми млатиха с брадви и вили семейство в Лом. Екшънът се развил във вторник сутринта към 1 часа, оповестява BulNews.

Сигнал за случката е подаден на телефон 112.

Служителите на реда открили, че в основата на конфлита е остаряла омраза. По неофициална информация всичко почнало в събота вечерта. Тогава в дискотеката в Лом сред двама братя на 24 и 26 години от кв. " Младеново " и група роми, живеещи в региона на стадиона, зародил скандал. Той прераснал в юмручна кавга, в резултат на което потърпевш по-големият брат.

В понеделник в късния следобяд двете момчета още веднъж се срещнали с групата роми и се сбили с тях.

Малко по-късно бандата от стадиона, която се състояла от към 10 индивида, се качила в две коли и отишла в дома на двамата братя в квартал " Младеново ". Побойниците носели със себе си брадви, кирки и вили и с тях нападнали родителите на момчетата и техния дядо.

Свидетели на кървавата кавга незабавно алармирали на незабавния телефон.

Пристигналите на мястото лекари прегледали потърпевшите, които по първични данни са минимум четирима, и ги транспортирали към лечебните заведения в Лом и Монтана, където са настанени за лекуване. Един от тях е с изваден далак, а различен със счупени ребра и пострадвания в региона на шията, като все още няма информация за положението на останалите приети в болница.

По данни на полицията измежду участниците в багра има лица, които са престъпно проявени – осъждани са за обири и наркотични субстанции.

По случая към този момент работи районното ръководство в Лом и ще бъде формирано досъдебно произвеждане, прецизираха от полицията.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР