Тук сме, за да опровергаем една голяма лъжа, която беше

...
Тук сме, за да опровергаем една голяма лъжа, която беше
Коментари Харесай

Кирил Петков преди делото срещу Борисов: Тук сме, за да опровергаем една голяма лъжа

Тук сме, с цел да опровергаем една огромна неистина, която беше в последните 3 месеца в българското пространство - за газовите медиатори. Лъжата, която Борисов и неговия екип изричаше е, че надали не ние сме се обогатили от газови медиатори, само че ние от самото начало казвахме, че това не е по този начин. И в този момент взехме решение, че българският съд като институция може да даде същинския отговор на българските жители. Това съобщи Кирил Петков преди делото за клюка против Бойко Борисов. Очаква се през днешния ден по делото да бъдат разпитани очевидци.

" Сигурен съм, че през днешния ден господин Борисов няма да се появи на това дело, както съм и безусловно сигурен, че лъжите, свързани и с Мариците и с това, че зимата ще бъде студена и гладна и с това, че бюджета сме го счупили, а в действителност се оказа, че дефицитът е 2,9 тази година - всички тези неистини би трябвало да се опровергават, с цел да може българските жители да не изгубят вярата, че има политици, които се борят за идеята. Аз съм тук, с цел да се боря за вярата на българските жители ", сподели още Петков.

Той посочи, че целия иск по делото е за половин милион лв., с първа стъпка от непълен иск от 10 000 лв..

Кирил Петков заведе дело поради изказвания на Борисов, че Петков и Василев са взимали комисионни от медиаторите за газови доставки.

В желае на Кирил Петков е записано, че са му породени неимуществени вреди, довели до накърняване на достолепието и репутацията му поради оскърбителен изказвания на Борисов.

По думите на Петков гражданският му иск е за половин милион лв.. Адвокатът му посочи, че става дума за непълен иск за 10 000 лв., с опция за рекламация за цялата сума.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР