Тук ще се наблегнем главно на жените Скорпион. Отстрани, за

...
Тук ще се наблегнем главно на жените Скорпион. Отстрани, за
Коментари Харесай

Нито един мъж не може да прежали жена от тази зодия

Тук ще се наблегнем основно на дамите Скорпион. Отстрани, за тези които не са близки с тях, те наподобяват „ натоварващи “ и „ чепати “, тъй като са прями, одобряват нещата „ на съществено “ и не се опасяват да изразят мнението си и да отстояват позициите си.
Всъщност те са буйни, извънредно лоялни и правилни другари и е добре да сте сред последните.
Скорпионите са мощни персони, изпълнени с динамизъм, само че и с духовна виновност, което води до това, че изпитват непрекъснато тъмно неспокойствие, създаващо им многочислени недоброжелатели и даже врагове, тъй като близките мислят, че това неспокойствие е ориентирано точно към тях.

Скорпионът е непрекъснато нервиран против себе си, което отразява неговият клокочещ от пристрастености и необуздани стремежи вътрешен живот. У него постоянно има нещо несигурно, затворено и тайнствено. Вътре в себе си той е запазен и разтревожен, даже проявявайки спонтанност и откровеност. Когато свръхчувствителността му го кара да се мисли за подложен на критика или застрашен, то подсъзнанието му постоянно излъчва подзащитна система. И неговата защита е страховита – няма други зодии, чиито представители да реагират с такава неумолима неотстъпчивост. Затова е извънредно мъчно да се надвие желязната му воля в работата и при осъществяване на отговорностите.

Същите сили той разпростира, с цел да не се откаже от един блян или да отбрани стремежите си.
Това е годно и за дамите и за мъжете Скорпиони. Затова не е изненадващо, че един мъж в никакъв случай не може да не помни връзката си с дама Скорпион, тъй като през това време е имал най-хубавите дни в живота си, само че и такива, споменът за които го карат да потреперва… Скорпионката може същински да уплаши мъжа, в случай че той стартира да се майтапи с нея, когато тя не е в въодушевление, а тя много постоянно изпада в тъмно и унило такова! Скорпионката постоянно приема на съществено връзката си и е в положение да покаже по-дълбока обич от тази, която мъжът до тогава е познавал, а откакто един път сърцето му е извоювано, той не би приел една елементарна любовна връзка и остава захласнат вечно!

Освен това, скорпионите са мощно интуитивни персони, способни да разчитат безпогрешно настроенията и мислите на сътрудниците си, само че и на другари и познати. Това може да нервира мъжа до дамата Скорпион, преди той да осъзнае, какъв брой прелестно е да има до себе си някой, който да чете в него както в отворена книга! Е мислите ли, че такава жена може да бъде напусната?! Само опитайте…

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР