: Тук не е иди ми - дойди ми, не

...
: Тук не е иди ми - дойди ми, не
Коментари Харесай

Татяна Дончева за ИТН: Не знам защо им беше това от последния месец

: Тук не е иди ми - дойди ми, не сме на Женския пазар. Кандидатът за министър председател отива излъчен, подписва заявления да поема ангажимент, че ще сформира държавно управление, че дава отговор на условията за това. Тук не е иди ми - дойди ми, не сме на Женския пазар. Имаше 1000 индикации, че на някои хора това им е спектакъл, кино, сюжет или следващо предаване. Това съобщи в Народното събрание Татяна Дончева от „ Изправи се.БГ! Ние идваме “.
При всички случаи ще се сътвори парламентарен казус. Пише ли в Конституцията, че претендентът внася кабинета при президента и президентът го внася в Народното събрание за гласоподаване? Когато президентът е внесъл за гласоподаване кандидатурата на министър-председател и е издал съответния декрет, какво става? Ние не сме на партиен конгрес, разяснява още Дончева, като уточни, че писмото за отдръпване на Пламен Николов има значение, само че не довършва процедурата.

„ Нищо не следва - в случай че желаят, ще включат кабинета в дневен ред, в случай че не желаят - няма. Ще водят някакъв спор не знам какъв брой време, дали би трябвало да се гласоподава или не. Защо е належащо това - не знам, както не знам за какво им беше належащо това в последния месец, само че въпреки всичко го направиха “, добави Дончева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР