Туитър заведе дело срещу мултимилиардера Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск

...
Туитър заведе дело срещу мултимилиардера Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск
Коментари Харесай

Бизнес Twitter съди Мъск, за да го принуди да финализира споразумението за покупка

Туитър заведе дело против мултимилиардера Илон Мъск  Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, откривател,, за да го принуди да завърши договорката за 44 милиарда $, в сходство с предварителното съглашение, реализирано в края на април, предадоха международните организации.

Съдия от профилиран съд в щата Делауеър ще би трябвало да дефинира, дали мултимилиардерът може да се откаже от съглашението за придобиване на обществената мрежа, което планува обезщетение от 1 милиард $ при положение на отвод.

Адвокатите на платформата дефинираха тактиката на Илон Мъск  Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, откривател, за отвод от съглашението като " модел на непочтеност ". " Той се престори, че суспендира съглашението в очакване да се изпълнят имагинерни условия, не извърши задължението си да откри финансиране, наруши задължението си за дискретност и злоупотреби с поверителна информация ", прецизират те, представени от Франс прес.

Мъск и Туитър се подготвяха за дело от момента, в който мултимилиардерът разгласи, че се отхвърля от договорката, напомня Асошиейтед прес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР