Цялото общество коментира красивата Дебора от Стара Загора, неадекватното поведение

...
Цялото общество коментира красивата Дебора от Стара Загора, неадекватното поведение
Коментари Харесай

Мнение: Случаят 400 шева - част от търговия с бели робини от Източна Европа?

Цялото общество разяснява красивата Дебора от Стара Загора, несъответстващото държание на Тото, Тити и редица други обществени и освен персони.

Novinite.bg видяха една друга позиция по въпроса, която навежда на мисълта, че случилото се с момичето не е акт на ревнивост, а част от доста по-голяма търговия с " бели робини " от Източна Европа.

Публикуваме коментара на Vessislava Tancheva без редакторска интервенция: 

" Опасявам се, че това даже не е дъното на историята. Това " изнудване " със фотоси и опасност от принуждение прекалено много наподобява на склоняване към друга активност, доста по-печеливша за локалните босове.

Мисля, че казусът с жертвите на Георги би трябвало да бъде разследван и от Комисията за попречване трафика на хора, тъй като пострадванията на девойките, изключително на Дебора, наподобяват на възмездие към жена, отказала да работи за тях.

Припомням, че преди няколко години испанската полиция проверява няколко сходни случаи на дами, изведени като бели робини от страни в Източна Европа, които бяха пребити и накълцани и остригани по същия метод. Доколкото си припомням, най-малко две от девойките бяха българки.

...А май има и още един сходен случай, още по-ряно.

" Човекът " е защита в нощен клуб. Преди време е работил в клуб на същия притежател на морето. Класически профил на екзекутор.

Всъщност, закононарушението му въобще не наподобява на закононарушение от ревнивост и не мисля, че са били двойка въобще. Той е женен, има дете. Тя одеве е навършила пълноправие, т.е. към този момент може да излиза в чужбина без позволение от родителите си.

Хладнокръвният избор на макетното ножче като оръжие безусловно изключва версията да е работил под въздействието на мощни страсти. Престъплението е невъзмутимо премислено, а макетното ножче дава опция острието да бъде нагласено на безвредна за живота на жертвата дължина. Примерно 3 милиметра. Пак реже, отново боли, отново оставя белези, само че не може да доближи до вътрешните органи и в случай че внимава - и до значими кръвоносни съдове.

Както един правист написа, причинителят деликатно балансира на ръба сред лека и тежка телесна щета и при благоразположен правосъден доктор и прокурор може да се измъква доста пъти...

Една детайлност ме кара да мисля, че това е наказване, тип изтезание, добре планувано с ясното схващане, че няма да има последствия за причинителя.

Инцидентът ЛИПСВА от полицейската сводка за деня на осъществяването му.

Родителите на жертвата настояват, че служителите на реда, пристигнали в болничното заведение, съзнателно са си свършили работата и това е видно от решението на Районния съд.

Но в РПУто служителите на реда рапортуват на дежурния, а той вика дежурен следовател и би трябвало да включи случая в дневната сводка.

Но не го е направил.

Това значи, че часове откакто Дебора отива в болничното заведение да я шият и докторите са длъжни да извикат полиция, някой към този момент е взел решение да потули случая.

Такива неща не се вършат за всеки инцидентен дришльо, па бил той и защита на нощен клуб. Просто шефовете в районното са чадъросали тези, за които дришльото работи...

А какво тъкмо работи и за какво активността му се нуждае от полицейски чадър - това към този момент е същинският въпрос, който още никой не е задал, мисля. "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР