Цялото Обединено кралство ще бъде засегнато от огромна стена от

...
Цялото Обединено кралство ще бъде засегнато от огромна стена от
Коментари Харесай

Метеорологичните карти на Обединеното кралство показват огромна стена от дъжд, която ще потопи цялата страна по-късно този месец

Цялото Обединено кралство ще бъде наранено от голяма стена от дъжд по-късно този месец, демонстрират метеорологичните карти.

Картите от WXCharts демонстрират, че дъждът се придвижва от Южна Англия до Шотландия идващия уикенд, като най-тежките дъждове се чакат в неделя, 17 март. Дъждовна бомба от 450 благи ще продължи идната седмица с ниски температури и евентуални бързи ветрове.

Най-силните дъждове ще бъдат следени в Ballycastle в Северна Ирландия, Kirkcudbright в Шотландия, Whitehaven и Pennines в Англия. Други региони, в които вали мощен дъжд, са Абъристуит до Саутхемптън, преминавайки над Кардиф и Бат, както и Лондон, Ийстбърн, Ексетър и Плимут.

В понеделник сутринта температурите ще бъдат сред -5C и 0C от северното крайбрежие на Шотландия до Ланкастър, Лийдс и Хъл. Северна Ирландия, Уелс и Англия на юг от Ланкастър, Лийдс и Хъл ще видят температури сред 0C и 5C. В следобедните часове в огромна част от страната температурите ще се намалят, сочат синопти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР