Цялото наше държавно и партийно ръководство и фигури се изсипа

...
Цялото наше държавно и партийно ръководство и фигури се изсипа
Коментари Харесай

Георги Димов: Срещите с турския външен министър не дават много добър повод за размисъл и в никакъв случай не са добър тон

Цялото наше държавно и партийно управление и фигури се изсипа за срещи и диалози с турския външен министър. Президент, началник на Народното събрание, министър председател, външен министър, то е естествено, той е хазаин, само че и също, вие го казахте първоначално, водачът на политическа партия ГЕРБ и, несъмнено, той беше някогашен министър председател - Бойко Борисов. Но също по този начин, което е по-характерно и показателно, това е някогашният водач и предстоящите нови съпредседатели на партията “Движение за права и свободи " - Делян Пеевски, Джевдет Чакъров и някогашния ръководител Мустафа Карадайъ. Това сподели за аудиокаста " Това е България " на " Фокус "  Георги Димов, някогашен общоприет консул на България в Одрин.

" Тази поредност в действителност беше присъща, първо Мустафа Карадайъ, по-късно Пеевски и Чакъров и то в резиденцията на турския дипломат нейно превъзходителство госпожа Айлин Секизкьок. Това също да го уточним, тя следва да бъде заменена от Мехмед Саит Уянък, сега той е секретар на турското външно министерство. Това също е показателно, тъй като в дословен превод семейството Уянък значи Буден. Вероятно по този начин и би трябвало да бъде, нищо неприятно в това, само че дано в никакъв случай да не го забравяме. А пък другояче за тези срещи в резиденцията, те дават не доста добър мотив за размисъл и никога не са добър звук, не са бон звук. И за жалост, ни припомнят за едни други такива сходни развития по време на някогашният турски дипломат Мехмед Гьокче. Тогава, отново да припомня, в неговата резиденция се приюти някогашен водач отново на Движението за права и свободи Лютви Местан. И в този момент сега се повтаря това, което отново споделям, което по никакъв начин не е бон звук. И сигурно надали едни такива дейности могат да ни бъдат приятни ", сподели още Георги Димов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР