Цялото интервю на Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.

...
Цялото интервю на Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.
Коментари Харесай

Михаил Ходорковски откри лъжи в интервюто на Владимир Путин

" Цялото изявление на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През пред журналиста от Съединени американски щати Тъкър Карлсън бе пронизано от неистини ", това съобщи някогашният съветски олигарх Михаил Ходоровски.

" Сред най-фрапантните изявления е това, че Русия е станала най-голямата стопанска система в Европа. Русия е на 32-ро място в Европа във връзка с брутния вътрешен артикул на глава от популацията ", сподели някогашният петролен магнат, представен от хърватската медия " Индекс ".

Като друга неистина Ходорковски открои изказванието на стопанина на Кремъл, че Съединени американски щати са заявявали на Русия, че НАТО няма да се уголемява в източна посока. По думите на някогашния политически пандизчия: Нито един американски президент или министър от разпадането на Съветския съюз (1991 г.) до днешна дата не е поемал подобен ангажимент към Москва. Членството в Северноатлантическия пакт е непринудено и влизането в Алианса зависи от волята на страните, които желаят да станат част от него.

" Руският президент съобщи, че Съветският съюз е основал украинската страна ", уточни още Ходорковски. " Украйна е оповестила своята самостоятелност през 1917 година и е била приета от Временното държавно управление (управлявало Русия от абдикацията на цар Николай II през март същата година II до болшевишкия прелом от 7 ноември 1917 г.). В рамките на Съветския съюз Украйна е била официално самостоятелна част от него, само че де факто е била под ботуша на Москва ", сподели той.

" Путин сподели, че Адолф Хитлер е бил заставен да нападне Полша на 1 септември 1939 година, тъй като управляващите във Варшава не са били склонни за договаряния. Напротив, нацистите са подготвяли нападението си против източната съседка на Германия в продължение на години, тъй като са желали да унищожат еврейското и славянското население и да заселят на тяхно място немци ", съобщи Ходорковски.

Ходорковски (роден през 1963 година в Москва) до 2023 година имаше сполучлив бизнес с горива и задгранична валута. Той бе задържан на 25 октомври същата година по обвинявания в стопански закононарушения. Ходорковски дефинира преследването като наказване за опозиционните му възгледи. През 2006 и 2010 година предприемачът получи дългогодишни присъди. Той бе опрощение от Путин в края на 2013 година и от този момент живее в Швейцария и Англия.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР