Цялостно обследване на проблемния участък ще бъде извършено през следващите

...
Цялостно обследване на проблемния участък ще бъде извършено през следващите
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 28 декември

Цялостно проучване на проблематичния сектор ще бъде осъществено през идващите дни от „ Геозащита “, които ще показват своето мнение на регионалния шеф. Експертите намират, че ВиК – Варна би трябвало да вземат проба от водите, които изтичат в региона, с цел да се реши дали са подпочвени, или отпадни.

74-годишен мъж почина, откакто пожар пламтя в жилището му във Варна. Инцидентът е станал в ж.к. " Възраждане " на 27 декември, а сигналът е подаден в 17.35 часа. От пламъците той е получил голям брой изгаряния и още при настаняването му в колата за спешна помощ е умрял.

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна излязоха с равносметка за работата си през отминаващата 2023 година

В резултат на активността на чиновници от отдел „ Икономическа полиция “ при ОДМВР - Варна през 2023 година са предотвратени измами по повод покупко-продажби с парцели на приблизителна стойност над 4 500 000 евро...

Започна монтажът на неповторимата за България 3D LED сцена на централния площад „ Независимост “ във Варна. Над 100 квадратни метра LED екрани ще основат неповторимия 3D–ефект по време на празничния концерт „ Заедно в новогодишната нощ “. Изграждането на оборудването ще продължи 4 дни..
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР