Цялостната програма по дигитален маркетинг на SoftUni Digital стартира за

...
Цялостната програма по дигитален маркетинг на SoftUni Digital стартира за
Коментари Харесай

Академията на SoftUni Digital отваря врати за втори път

Цялостната стратегия по цифров маркетинг на SoftUni Digital започва за повторно този септември. В особено изявление за Dariknews.bg Иван Ненков, CEO на SoftUni, споделя за постигнатите резултати, какво съставлява програмата и към кого е ориентирана.

Академията на SoftUni Digital отваря порти за повторно. Какви бяха резултатите от първото издание?

Резултатите много надвишиха първичните ни упования. За първия курс от програмата, наименуван Marketing Fundamentals, се записаха 3000 участници, от които 600 продължиха напред в останалите обучителни модули. Сега, съвсем година по-късно, огромна част от курсистите към този момент работят като цифрови маркетинг експерти, а други стартираха и развиха свои лични бизнеси. По наше мнение, първият сезон от програмата беше извънредно сполучлив, като сме въодушевени за началото на втория сезон, който ще започва през септември.

Разкажи ни за програмата на SoftUni Digital?

Всичко стартира с безплатния курс Marketing Fundamentals, който дава фундаментални бизнес знания, пречупени през призмата на цифровия маркетинг. Курсът се явява като предварителен за програмата и завършва с приемен изпит. Курсистите, които съумеят да се оправят, не престават образованието си в останалите 6 образователни модула, които покриват сферите Social Media Marketing, Гугъл AdWords, SEO, E-commerce и Content Marketing. Паралелно с главната стратегия по цифров маркетинг, стартираме с провеждането на редица профилирани курсове и уъркшопове, посредством които курсистите ще имат опция да навлязат в доста по-голяма дълбочина в областта на цифровия маркетинг.

Теорията или практиката се явява основна за асимилиране на нужните познания и умения за сполучлива реализация?

И теорията, и практиката са неизменима част от обучителния развой. За да усвоиш ново познание, първо би трябвало да го осмислиш и да схванеш неговата идея на доктрина, след което да използваш това познание и да го приложиш на процедура, с цел да го превърнеш в действително умеене. Бизнесът търси във всеки сполучлив претендент избрани умения, посредством които той ще може да основава стойност и ще реализира съответни цели. В обичайното висше обучение точно процесът с превръщането на познанията в действителни умения е много едва застъпен в обучителния развой, което е и главната причина за сложния професионален старт на завършващите студенти.

За кого са подобаващи курсовете?

Курсовете са подобаващи за всички, които имат интерес към цифровия маркетинг и са подготвени да посветят не малко време за подготовка. Всички участници, които имат предходен опит в маркетинга ще имат преимущество пред останалите курсисти, само че програмата е създадена по подобен метод, че е подобаваща даже за изцяло начинаещи.

Кои са трейнърите, които ще водят образованията?

Трейнърите са добре познатите лица от сезон 1 – Георги Малчев, Василена Вълчанова, Борил Богоев, Мартин Войнов, Бисер Вълов, Генадий Воробьов, Димитър Савов. Това са едни от най-разпознаваемите специалисти в региона със стабилен сполучлив опит зад тила си. Като част от SoftUni Digital следва се причислят още много от най-изявените цифрови специалисти в България, които ще станат водещи на профилираните курсиве и уъркшопове, които ще се организират редом със седемте съществени модула от програмата.

Какво прави програмата на SoftUni Digital неповторима?

Програмата е неповторима с това, че съчетава в себе си всички съществени сфери на цифровия маркетинг, в това време водени от някои от най-хубавите специалисти във всяка една от тези области. По този метод, с изключение на специализацията с съответни маркетингови принадлежности и модели, курсистите имат взор върху огромната картина и осъзнават връзката и взаимоотношението сред обособените съставни елементи в цифровия маркетинг. Също по този начин, програмата е извънредно на практика ориентирана, като курсистите създават собствен на практика план по време на всеки един от образователните модули, което им оказва помощ да трансфорат добитите познания, по време на лекционните сесии, в действителни умения, които могат да употребяват на процедура.

Всички искащи курсисти могат да аплайват за програмата на уеб страницата на SoftUni Digital.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР