Цялата 2018 година е определена от астролозите като парад на

...
Цялата 2018 година е определена от астролозите като парад на
Коментари Харесай

Ретроградният Марс ни докарва инфаркти и инсулти

Цялата 2018 година е избрана от астролозите като церемониал на ретроградните планети. реклама Макар противоположното придвижване на Меркурий да се смята за най-опасно и да носи най-вече негативи на хората, Марс не остава по-назад от него. Червената планета ще стане ретроградна на 27 юни, а въздействието ѝ върху нас ще продължи доникъде на август. В най-голяма степен назадничав Марс вреди на хората от знаците Овен и Скорпион, тъй като в астрологията тези знаци се намират под негово ръководство, написа вестник Ретро.

Като предписание Овните и Скорпионите стават по-малко нападателни, по-малко настойчиви и по-търпеливи. При тях се появява бездейност и податливост да седят със скръстени ръце. За да стартират още веднъж да работят с нормалния си фасон, те би трябвало да дочакат времето, когато Марс още веднъж ще стартира директното си придвижване, тогава силата на тази планета ще им помогне и те да се задвижат. Хората, които са родени под други знаци и не се намират под ръководството на Марс, могат да се усещат друго. Понякога те стават нетърпеливи, импулсивни, стремят се да извършват всичко незабавно, само че това не е рационално държание.

Тъй като пътят на противоположното придвижване на Марс е във Водолей, представителите на този знак също са подложени на въздействието на тази планета. В това време някои са склонни да бъдат раздразнителни. Планетата Марс в астрологията се свързва с експанзията, мъжеството, физическата интензивност, спорта, войната, споровете, новите инициативи. При ретроградно придвижване планетата губи своето всекидневно направление, нейната сила се демонстрира по необикновен, нетипичен метод. Цикълът на ретроградния Марс не е подобаващ за действия, които изискват естествена демонстрация на сила.

Той подкопава жизнеспособността на новото, стартирано в този интервал, без значение дали става дума за бизнес план, любовен разказ, правосъден развой, разгръщане на спор и други Новият план няма да се разгърне същински, той ще се задъхва и последователно ще угасне. Страстната обич, която е почнала в интервал на назадничав Марс, рядко приключва с брак, въпреки първоначално да ни се е коствала многообещаваща. Конфликтите, зараждащи в този интервал, имат свойството да се задълбочават и е доста комплицирано да ги разрешите, тъй като враждебността ще се демонстрира неведнъж в бъдеще. Относно юридическите въпроси: при тях пораждат голям брой тънкости, съперниците може да се окажат ненадейно мощни.

Сред особеностите на интервала на назадничав Марс е и че новите планове и проекти могат да се забавят или да се развиват не по този начин, както сте очаквали. Нивото на активност понижава, могат да се случат фамилни несгоди и войни поради импулсивни действия и гневни прояви. Хората, повече от нормално, са подложени на стрес, а той оказва отрицателно влияние върху положението на здравето. В този интервал се ускоряват болестните положение на нервна почва – сърдечни заболявания, инсулти, язви и псориазис.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР