Цяла звезда, кръстена на нея, получи изпълнителката. Подаръкът определено я

...
Цяла звезда, кръстена на нея, получи изпълнителката. Подаръкът определено я
Коментари Харесай

Богати ухажори: Йорданка Христова получи необикновен подарък

Цяла звезда, кръстена на нея, получи изпълнителката. Подаръкът несъмнено я разчувства.

Преди броени дни мегазвездата на естрадната музика навърши 80 години. От собствен другар в Съединени американски щати получила ексцентричния подарък.

Ухажорът, който живее в Съединени американски щати разполага със солидни финансови благоприятни условия. Подарил и звезда, кръстена на нейното име и с се намира в съзвездието „ Голямата мечка “. Данчето може да вижда своя подарък всяка нощ, когато времето е ясно. Не, не е смешка, тя получила и документ, който удостоверявал, че небесното тяло е кръстено на нея. Крупна сума заплатил мистериозният господин за необичайния подарък.

Името му се пази в загадка, както и началото на  връзките. Знае се единствено, че връзката била главно онлайн. Христова будува по цяла нощ, с цел да си написа с фенове от целия свят. Сестра й Лили също живее зад океана и това бил единственият метод да комуникират  по-често.

За юбилея изпълнителката получила и различен ексцентричен подарък, а точно пръст от манастира в Кукуш. Това е родното място на нейния татко. В нея било засадено цвете, което ще краси дома й. На всичко от горната страна получила толкоз букети, колкото години е навършила.

Инфо: marica.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР