Цяла папка със свидетелски показания, записи на телефонни разговори, оперативни

...
Цяла папка със свидетелски показания, записи на телефонни разговори, оперативни
Коментари Харесай

Папка в Брюксел трябва да изкара Борисов и Гешев жертви на заговор за убийство

Цяла директория със свидетелски показания, записи на телефонни диалози, оперативни информации и медийни изявления за скрит план против значими хора в страната са изпратени в Брюксел и Вашингтон. Целта на заговора била да бъдат отстранени министър председателят Борисов и основният прокурор Гешев. Те се трансформирали в цели, тъй като настъпили ползи на олигарси и водели люта борба с корупцията по високите върхове.
Информацията научихме от наши източници в Европейска комисия.

Това била и повода обвинител №1 Гешев да изчезне от репортажите и новините, където присъстваше ежедневно. Той изчезна откакто се разбра, че се готви шумна акция по задържане на лица, за които прокуратурата счита, че имат отношение към заговора, за която Фрог нюз първи писа през декември 2020 година Планът е бил да се разгласи разкриването на Организирана незаконна група (ОПГ), която трябвало да осъществя „ мократа “ поръчка.

След като замисълът стана обществено притежание, властта решила да промени тактиката и напълнила цяла директория с изложение на сюжета по премахването на министър-председателя и основния прокурор.

В материалите от разпита на главния очевидец пред арбитър, излиза наяве, че двамата значими мъже в страната са поръчани, тъй като били неподкупни и почтени и с тях не можели да се вършат нечисти покупко-продажби.

В досието също имало и разбор, който посочвал, че има и политически кръгове, които желаят отстраняването на Борисов и Гешев. Тези кръгове били проруски настроени и желали България да се отклони от участието си в НАТО и Европейски Съюз. Борисов и Гешев обаче били проатлантически настроени и по тази причина се трансформирали в цели.

Борисов и Гешев се надявали с въпросната директория да си обезпечат поддръжката на Брюксел и в случай че против тях стартира следствие за осъществени или прикриване на закононарушения, да се защитят, че са жертва на скрит план.

Припомняме, че през февруари 2013 година от трибуната на Народното събрание Бойко Борисов публично съобщи, че водачът на Движение за права и свободи Ахмед Доган е поръчал убийството му. Борисов се базира на сигнал от непозната разследваща работа.

Същата година през юни Борисов хвърли нова бомба, като разкри, че Делян Пеевски е препоръчан за началник на ДАНС, с цел да го арестува и убие в килията.

Всички „ герои “ в тези комиксови сюжети са живи, здрави и приказно богати..

В Брюксел, Съединени американски щати и посолствата на страните от Европейски Съюз в София са предоставени десетки доказателства за корупция и други закононарушения, в които са забъркани имената на премиера, основния прокурор, почетния ръководител на Движение за права и свободи, депутата от придвижването Пеевски, шефа на КПКОНПИ и др.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР