Цял ден се чудят какво да измислят. Нас не ни

...
Цял ден се чудят какво да измислят. Нас не ни
Коментари Харесай

Кирил Петков: Слави има мокър сън - аз и Асен Василев да отидем в затвора

Цял ден се чудят какво да измислят. Нас не ни е боязън да излезем на книжен избор. Голяма работа. Важно е всички да излезем да гласуваме. ДАНС се употребява като маша.

Това съобщи Кирил Петков на  брифинг на " Продължаваме промяната " и " Демократична България " във връзка със абсурда с машинния избор.

" ГЕРБ губят изборите в София и в други огромни български общини и дружно с Движение за права и свободи измислиха тази подправена вест с операциите за машините на гласоподаване. Всичко потегля от някаква митична информация на ДАНС, която е подписана от заместник-председателя на ДАНС. В по-спокойна конюнктура след изборите ще би трябвало посредством парламентарен надзор да установим какво съдържа тази информация, за какво е подписана от заместител ръководителя ", добави ген.Атанасов.

Според него „ всичко потегля от митична информация на ДАНС, която на всичкото от горната страна е подписана от заместник-председателя на ДАНС ”.

„ В по-спокойна конюнктура след изборите ще би трябвало да изясним какво съдържа тази информация ”, съобщи Атанасов. Каква работа има ДАНС да се бърка в изборите?, попита  водачът на ДСБ.

България има потребност от ръководство, благодарим на премиера и вицепремира. Докато това ръководство е допустимо, колкото и да е тежкса цената, без да се измислят инсценировки и консипрации, би трябвало да носим тая отговорност, включи се и Христо Иванов.

Ако някой счита, че всеки ден ще нападна всекидневно, без да има явен облик за алтерантива, на практика ще се заплати тежка цена, предизвести водачът на Демократична България.

Вече чуваме, че се приказва за анулиране на изборите, тъй като очевидно това е крайната цен. Ако зам-.министърът е направил нещо неправилно, да си носи отговорност, дано това да се случва в границите на институциите, добави Иванов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР