Цял ден ние браним правителството – тези, които най-много говорят

...
Цял ден ние браним правителството – тези, които най-много говорят
Коментари Харесай

Борисов: Без ГЕРБ и ДПС, нямаше да има споразумение. Кабинетът демонстрира самовлюбеност

„ Цял ден ние браним държавното управление – тези, които най-вече приказват против нас. Ако не бяха ГЕРБ и Движение за права и свободи, нямаше да има съглашение с миньорите. Арогантно държание дни наред, самовлюбеност, и нощес като видяха зора – хайде. Това са истините, това са обстоятелствата “.

Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който участва на представянето на листата на партията в Сливен.

„ Взеха си поука, тъй като доста ни наскърбиха предишния петък, когато оставиха нас да се оправяме, а те да си идат на предизборна акция “, сподели Борисов.

Лидерът на ГЕРБ акцентира, че в случай че с Движение за права и свободи през днешния ден са се били дръпнали и оставили ПП-ДБ да се оправят с миньорите, държавното управление е приключвало още в този момент.

Той се върна на старите обвинявания на „ смяната “, че ГЕРБ крадат по 10 милиарда на година и попита за какво за 3 години бюджетът не е с 30 милиарда напред, а се чакат пари по ПВУ, с цел да се платят пенсиите.

Борисов акцентира, че обстановката е извънредно комплицирана, само че приканва акцията на партията му да се гради на база проявление на направеното.

„ С години ГЕРБ беше подложен на невиждано от 1945 година политическо гонение, само че партията се прочисти макар репресиите. ГЕРБ стана съвременен и хората всеки ден виждат разликата. Изкушавам се да кажа още неща, само че на следващия ден в Народното събрание ще би трябвало да гласуваме с тези, против които ще ги кажа. Трябва въпреки всичко да можем да си кажем „ Здрасти “, сподели още той.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР