Цветята у дома безспорно придават свежест, красота и уют на

...
Цветята у дома безспорно придават свежест, красота и уют на
Коментари Харесай

Цветята у дома пазят от уроки

Цветята вкъщи несъмнено придават прохлада, хубост и уют на дома. Отглеждайки ги, можем да се докоснем до живата природа, даже и да се намираме в претрупан и сив град. Но растенията в жилището ни не са просто красиво бягство от действителността, а доста повече от това. Всъщност грижливо отглежданите китки се отблагодаряват на своите стопани, като им носят шанс и ги защищават от всевъзможни зли сили и вълшебства.

Отглеждайте цветята си с обич. Радвайте им се и им говорете и те ще ви пазят от уроки и енергийни вампири, поучават експертите по окултни практики.

Те предлагат във всяка къща да се отглежда цветето дебелец. То брани жителите на дома от недоброжелатели, тъй че те ще са неподвластни на урочасване и всевъзможни рискови ритуали, целящи да им навредят. В предишното се е считало още, че то отблъсква гръмотевиците при стихия и плаши рисковите духове.

 Дебелец Снимка: SkywalkerPL

Растението се отглежда доста елементарно, а и има безчет изгоди за здравето. Течността, която се отделя от листата му да вземем за пример, се употребява в националната медицина за лекуване на кожни раздразнения, рани, херпес и други

Ако въпреки всичко нямате опция да отглеждате растения, то се старайте по-често да поставяте ваза със свежи китки в средата на дома си. По този метод ще стимулирате обновяването на силата вкъщи и ще прогонвате неприятните сили.

 Божур

Сред цветята, които постоянно би трябвало да имате във вазата си, е божурът. Той освежава въздуха, обезпечава естетика в фамилията, гони депресиите, притегля благосъстояние и обич. Поставете божура на видно място вкъщи и скоро сами ще забележите, че атмосферата в дома си става по-спокойна и приятна.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР