Цветомир Найденов тази сутрин излезе с нови постове срещу обвиняемия

...
Цветомир Найденов тази сутрин излезе с нови постове срещу обвиняемия
Коментари Харесай

Цветомир Найденов с въпроси към Божков и бТВ

Цветомир Найденов тази заран излезе с нови постове против обвинения предприемач Васил Божков и бТВ. Ето какво написа той в обществената мрежа (без редакторска намеса):

" Добро утро! Васил Божков - Черепа за през днешния ден вероятно е подготвил анкета за смяна в Конституцията. Ще желае да се вкарат текстове в Конституцията, че за президент на България могат да се избират лица, направили до 5 убийства, 100 изнасилвания и 15 поръчкови побоя', съобщи той.

Малко по-късно Найденов насочи няколко въпроса към бТВ:

" БТВ ще би трябвало да отговори за какво съвсем два месеца не направиха нищо за сигналите за убийствата на Васил Крумов Божков и укриването на големи пари от налози. БТВ да питат Черепа за какво ми споделя, че Флориан Скала му е другар. БТВ да опишат дали и ЗАЩО Флориан Скала е воден при Бойко Борисов от обвинения Васил Божков? Не не последно място, БТВ да вземат да изслушат записа отново от Спортал, че там за Куршвел приказвам за напълно друго лице. За мен ще е чест да извадя на показ в Съда всички медийни зависимости към Черепа. Има и още... "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР