Цветелина Лозанова сбъдна мечта с участието си в тазгодишния сезон

...
Цветелина Лозанова сбъдна мечта с участието си в тазгодишния сезон
Коментари Харесай

Цвети разкри цялата истина за Фермата в най-откровеното интервю

 Цветелина Лозанова сбъдна фантазия с присъединяване си в тазгодишния сезон на  " Фермата ", а коментарите за нея напълно не трябва да се въртят главно към флирта й с Виктор, който неизбежно притегли вниманието. Защото в действителност красивата брюнетка, за разлика от доста други, е човек, който обича да излиза от зоната си на комфорт, амбициозна е и сигурно задоволително финансово самостоятелна, с цел да се оглежда единствено в по-заможни мъже, както допуснаха мнозина в обществените мрежи. 

До тези заключения ще достигнете елементарно от това, което самата тя споделя пред нас. Разговорът на " Блиц " с Цвети е повече от прям и цялостен с неподозирани страсти, които сигурно занапред ще следват любопитно продължение. 

- Цвети, какъв паралел си правиш сред действителността в този момент и живота във " Фермата “?

- Когато излязох от " Фермата “, не съм имала отмора, защото веднага се върнах на работа. Паралелът, който си върша, е, че в натоварения свят, в който живеем извън, имаме доста повече психическа отмалялост, а във " Фермата “ несъмнено успяваш да си починеш от обществените мрежи, от телефоните, от всичко, което натоварва по някакъв метод душeвността ти. Но пък имаш физическата отмалялост, която липсва в градския живот.

- Липсваше ли ти нещо в метода на живот във " Фермата “? Конкретни улеснения може би?

- Нищо не ми е липсвало във " Фермата “, което да мога да заменя в действителния живот. Условията там по никакъв метод не са ми пречили – нито къде спим, нито къде се къпем. Всичко беше ужасно, макар че за мен е доста друго, тъй като в никакъв случай не съм живяла по този метод. Но несъмнено ми хареса. Има някакъв сексапил в това. А когато избрани улеснения са сведени до най-малко, имаш опцията да се замислиш и да си дадеш равносметка за доста по-различни неща. Аз несъмнено съм се насладила на всеки един момент във " Фермата “. Най-хубавият ми миг, да вземем за пример, беше, когато станах аргатин сама. И тогава съумях да чуя мислите си. Това беше най-хубавата ми седмица там. Затова споделям, че тези условия си имат своите преимущества.

- А отчаяние имаше ли?

- В моя действителен живот аз нямам нужда да деля хората на лагери. Смятам, че можеш да научиш доста неща от всеки един човек. И когато има позитивни качества, е добре да му ги признаеш. Във " Фермата “, макар че бяхме влезнали с идея, имаше едно такова разделяне на лагери, което аз персонално, макар че бях по-близка с хората от единия лагер, в действителния си живот не бих подкрепила. Главно поради това, че когато хората са обединени и се любуват на позитивното, случват нещата по-лесно. Същото мога да кажа и на хората, които разясняват шоуто извън с непрекъснати отрицателни мнения – без значение дали мен или някой различен от участниците. Животът би бил доста по-лесен, в случай че се съсредоточим върху позитивното.

- Ти влезе с визитка, в която се споделя, че не понасяш лицемерието, евтините интриги и злоупотребата с търпението. Тези неща обаче, е съвсем невероятно да не се проявят в даден миг във всеки един човек, изключително пък в условия на съревнование. Съгласна ли си? Освен това има и много остри мнения в обществените мрежи в тази посока.

- Има моменти, в които ти забравяш, че камерите работят и изказваш мнението си извънредно остро – и това може да се одобри в тази ситуация като конспирация. Лично аз във " Фермата “ за себе си бях безусловно откровена с всеки един човек. Не съм усетила и към мен да има конспирация.

Осъзнавам, че няма по какъв начин, влизайки в такова риалити, да се срещнеш единствено с позитивни или единствено с негативни мнения по-късно. Благодаря на всички, които изписаха едни хубави и позитивни мнения за мен. А на тези, които написаха отрицателните – също им благодаря, не бих споделила обаче, че аз се откривам в тях. Да, хората може би са видели някакви неточности, може би за тях това са мъчителни тематики, които не са приятни, само че аз знам коя съм, какъв брой щастлива съм била във " Фермата “, какъв брой щастливи са били хората вътре, тъй че виждам да не обръщам толкоз внимание на отрицателни мнения.

- Женската суетност и връзките ти с Виктор са може би двете най-изявени линии за теб в мненията отвън…

- Смятам, че в случай че тези връзки ги нямаше вътре, мненията щяха да бъдат по-положителни. Вероятно нямаше да има избрания от вида: " кифла “, " разбивачка на фамилии “ и всякакви такива неща. Коментарите на хората постоянно ще ги има, без значение от всичко. Колкото до любовната линия – доста ме натъжава не обстоятелството, че хората не го утвърждават, тъй като съм подготвена да се извиня на всеки, който се е припознал в такава обстановка.

Аз също съм нарушила мой доста резистентен принцип – че Виктор е привързан мъж. Но съгласно мен той не е бил в толкоз сериозна връзка. Тоест, аз не съм разрушила семейство, а по някакъв метод съм се наместила в връзки, които на открито са били с продължителност един месец, което не ме прави по-малко отговорна, само че има едни моменти, в които ти осъзнаваш, че не си с подобаващия човек. И не знам за какво хората считат, че нашето е било изкуствено.

Ние с Виктор имахме в действителност искри между тях, доста хубави моменти на деликатност, имахме и някои кавги. Аз бях афектирана частично и от неговото държание, може би и поради самата себе си, тъй като когато имах потребност от поддръжка, него го нямаше. Но съм му дала прошка, тъй като съм осъзнала, че и за него е било мъчно, тъй като се е сблъскал със своите правила. Той е човек, който е прелестен и сигурно би отстоявал правилата си и може би до някаква степен това наруши и неговия самоконтрол и визии.

- Ще продължат ли да се развиват тези искри сред теб и Виктор и отвън " Фермата “?

- Само желая да кажа, че на нас вътре хората ни се радваха, ние самите също се радвахме на това, което се случва. А извън сигурно ще имам диалог с него, тъй като има неща, които са останали недоизказани сред нас и единствено времето може да покаже по какъв начин тези неща могат да се развият. За Виктор не мога да кажа нищо неприятно. Определено той е скъп човек, който на драго сърце бих задържала в живота си, без значение дали ще продължи тази нотка на деликатност или ние ще останем едни положителни другари. Във " Фермата “ с всички хора се сближихме дотам за това малко време, доста повече, в сравнение с в случай че прекараш същото време на открито със същите хора.

- Има ли истина в изказванието, че би обърнала повече внимание на мъж, който е с положително финансово състояние, в сравнение с всеки различен?

- Това е доста значима тематика. Първо желая да опровергая два коментара, които доста ме тормозят – че аз бих се зарадвала доста повече на финансово хубав мъж. Категорично не е по този начин. Аз имам две невероятни специалности, занимавала съм се с авиация дълго време, не съм била единствено стюардеса. Сегашната ми специалност също е доста хубава, а общото сред тях е, че те са във високоплатени браншове и могат да се извършват от всяка точка на света.

Подсигурила съм се с образованията си, с специалностите и трите езика, които знам да бъда аз самата финансово сполучлива. За мен е значимо един мъж да има благоприятни условия, само че тъй като това е метод да поддържа фамилията си, само че аз в никакъв случай не съм гледала финансовото състояние на мъжете. Моята последна връзка е с човек, който в коронавирус рецесията загуби работата си и аз съм била индивидът, който е носел главната част от финансите у дома. Така че това са неуместни обвинявания.

- Този човек продължава ли да е до теб, в твоя персонален живот?

- Не. Аз влязох във " Фермата “ необвързана. С него към този момент нямаме любовни връзки.

- Какво ти сподели твоята майка за всичко, което се е случило във " Фермата “, откакто излезе от шоуто?

- Майка ми в никакъв случай не ми икономисва рецензия. Тя е от майките, които доста те поддържат, само че когато сгафиш, в никакъв случай няма да ти го спести. Затова ми е не просто майка, само че и най-хубава другарка. Тя ми сподели, че се гордее с мен поради самата храброст и мощ да вляза и да осъществя тази своя фантазия – тъй като " Фермата “ за мен беше фантазия.

Проблемът е, че присъединяване ми ще се запомни по-скоро с любовната ми история с Виктор, в сравнение с с всичко, което сме правили вътре. Именно за това беше и нейната съществена рецензия. Аз влязох в този формат поради нещо изцяло друго – желаех да потвърдя на себе си, че мога да пребивавам в разнообразни условия от градските, че мога да се оправя със селскостопанска работа. Няма физически труд, с който да се хвана и да мърморя като типична кифла. Истината беше, че нямаше задача, за която да съм споделила " но за какво в този момент на мен “.

- А кое ти беше най-трудно във " Фермата “ и може би ти е донесло и физическо неразположение?

- Като активност – това всички го видяха – аз по този начин и не можах да се науча да реша с трион. Не мога и не мога. За мен няма никакъв проблем нито да разцепвам дърва, нито да мъкна чували, колички, само че триона беше единственото, с което не се оправих. Слава Богу, съществени травми не съм имала. Но дали от напрежението, който имахме, даже и на подсъзнателно равнище, имаше някакво комплициране в моите хормони. Чувала съм, че това се е случвало и с доста други участнички в шоуто. Надявам се към този момент всичко да е наред.

- А в живота? Има ли обстановка, компликация, тестване, което да е било с характерност на повратен миг за теб?

- Имала съм много моменти в живота, които са преобръщали мирогледа ми. Един от тях, за който загатнах и във " Фермата “, е гибелта на татко ми. Тогава не съумях да го изживея. И може би в този момент, с времето, чувствам повече тази липса. Чисто психически тя работи на живота ми и до през днешния ден, към този момент много години.

- Известно е, че си работела като стюардеса. Каква е повода да спреш с това?

- Аз съм доста амбициозна жена. Тази специалност е доста магическа, доста е хубаво, разполагаш с доста свободно време, летиш в облаците безусловно. Само че аз имах потребността, откакто приключих и магистратурата си, да се отдам на нещо доста по-сериозно. Не напуснах авиацията, само че работех на други позиции. Слязох на земята и започнах да работя в различен бранш – просто желаех да се развъртвам в същия бранш. Била съм планиращ управител, а в този момент не работя в бранша на авиацията поради коронавирус пандемията.

Аз съм от хората, които обичат да излизат от зоната си на комфорт. И в случай че нямам хубава специалност и свои лични финанси, с които да разполагам, и да си разрешавам метода на живот, от които нуждая се, няма да се усещам добре. Когато се случи първата коронавирус рецесия в България, доста от самолетните компании редуцираха огромна част от чиновниците си. В този миг взех решение, че би трябвало да се занимавам с нещо друго и в тази ситуация това е маркетинг във форекс и крипто промишлеността.

- Като споменаваш за коронавирус рецесията, не мога да не те попитам и по какъв начин осмисляш всичко, което се случи и продължава да се случва от началото на пандемията досега?

- Когато се случи това едни от най-близките ми другари останаха без работа. Секторът на туризма, авиацията, ресторантьорството, сигурно бяха измежду най-засегнатите от пандемията. Щастлива съм, че бях обградена от хора, които можеха да се вдигнат чисто психически. Самата аз бях много захласната първоначално – при извършване на покупки измивах всеки един артикул със спирт; у дома не се влизаше, в случай че не си дезинфекцираш ръцете, обувките се оставяха начело пред вратата. Но осъзнах, че в случай че ни е писано, всеки ще го изкара този вирус. Силно се надявам хората да го карат леко.

Не в този момент, само че заради други аргументи ми се случваше да вървя до няколко незабавни отделения и ситуацията беше в действителност пъкъл. Възхищавам се на всички лекари, санитари, медицински сестри, които работят в болничните заведения. Имаше един миг, в който бях в Спешното на " Пирогов “, а там споделяха, че на всеки 7 минути остават със свободно легло, тъй като някой умира. Доколко е правдиво, не мога да кажа, не съм доктор, само че несъмнено би трябвало да имаме себедисциплина, да пазим себе си и близките. Вирусът към този момент не визира единствено възрастните хора, визира и доста млади, спортисти.

- Ти самата срещна ли се с ковид?

- Изкарах го юли месец, само че доста леко – със загуба на усет и подушване, което продължи към един месец.

- Да се върнем най-после отново към " Фермата “, с цел да те попитам за кого ще стискаш палци да стигне до край?

- Моите най-близки хора във " Фермата “ са Лора и Мартина. Имам, естествено, и други близки, само че те са надълбоко в сърцето ми и се надявам една от тях да бъде на край, а за какво не и победител!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР