Цветелина Грахич отвърна на пореден словесен удар, който този път

...
Цветелина Грахич отвърна на пореден словесен удар, който този път
Коментари Харесай

Скандалът се разраства! Цветелина Грахич отвъна на атака на Венелин Венков от "Ку-ку бенд"

Цветелина Грахич отвърна на следващ вербален удар, който този път й бе нанесен от Венелин Венков от “Ку-ку бенд ”.

Бившият сътрудник на певицата реагира на думите й, казани в изявление пред Мариан Станков- Мон Дьо по NOVA, където тя за първи път обществено разгласи, че е била уволнена от Слави Трифонов и разкри какви са аргументите за това.

След като новината, че Цветелина Грахич е била уволнена раздруса общественото пространство и в редица изявления по тематиката бе забъркано и името на надарената певица Невена Цонева, която постъпи на нейно място, като съществена причина за това, Венелин Венков изрази своята позиция в изявление пред Крум Савов по телевизия 7/8, защитавайки брачната половинка си.

 Скандалът с Цветелина Грахич се разгаря, включи се и Венелин Венков от Снимка: ФБ/Венелин Венков
Дълбоко наранена от коментара на Венков, че за седем години при Слави Трифонов Грахич не е съумяла да научи даже един текст на ария, тя излезе с отговор на изказванията му, като изясни в профила си във Facebook следното:

“Господин Венков.. (барабанист на КуКу бенд) човек който не съм споменавала даже (При Мондьо).. Доста размишлявах дали да напиша нещо във връзка вашето изявление при Крум Савов по отношение на мен и моята работа във ВАШИЯ бенд.. само че просто не мога да се сдържа.. даже си направих труда да направя регистрация в уеб страницата на ТВ-та, несъмнено единствено за 7 дни.. ( free) Та.. Господин Венков щом аз за седем години не научих един текст съгласно ТЕБ.. То аз за тея седем години не чух да можеш да изсвириш една БАЛКАНСКА ария вярно! Атаката е най положителната защита.. Никога не бях чувала толкоз неистини в едно изявление.. Реакцията ми наподобява на виновен негонен бяга.. ”.

Какъв ще бъде развоят на събитията и ще има ли още скандални разкрития в общественото пространство, следва да разберем, отбелязва Сигнал.бг.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР