Цветелин Маринов-Цуни, който в момента се подвизава като риалити герой

...
Цветелин Маринов-Цуни, който в момента се подвизава като риалити герой
Коментари Харесай

Цуни заложил трактора на баща си, за да заведе Преслава в Дубай

Цветелин Маринов-Цуни, който сега се подвизава като риалити воин в къщата на ВИП Брадър, заложил един от тракторите на имотния си татко, с цел да заведе Преслава в чужбина.

Тази история се е случила по времето, когато двамата са гаджета, споделиха с Уикенд през смях чудесно осведомени източници.

Дестинацията, която заможният ерген и фолкпевицата избират, е Дубай. Екскурзията на двойката възлиза на към 25 000 лв.. Цуни обаче нямал задоволително кинти, с цел да задоволи шопинг капризите на тогавашната си обичана.
Неговият татко, който е измежду най-големите аграрни производители в Плевенско, очевидно добре осведомен с прахосничеството на сина си, е много свидлив по отношение на него, допълват източниците ни. Те настояват, че това е и една от аргументите той да се забие в къщата на ВИП Брадър, където са му дали обещание 60 бона хонорар.

За воаяжа до емирството милионерското синче се взема решение на рискована крачка – залага един от тракторите на татко си при лихваря Лъчо в Плевен. Земеделската мвашина се оказва задоволителна за една отмора в Дубай, само че нови разноски се стоварват върху Цветелин, откакто се връща вкъщи.

Богаташчето би трябвало да заплаща няколко вноски за Мерцедеса си. Цуни, сходно на много парвенюта и тарикати, кара кола с немска регистрация SHA, взета на лизинг от търговеца Делко Шатов.

В този сложен миг обаче скъпият мерцедес на плевенския плейбой пламва. Когато избухва огъня, колата е паркирана пред дома му на ул. Хаджи Димитър в Плевен. Тя е полята щедро със запалителна течност, откриват по-късно ченгетата.

Цуни си е у дома и пръв се впуска да я гаси. По-важното е обаче, че колата имала цялостна застраховка Автокаско. Мнозина и до момента подозират, че той самият е драснал клечката, с цел да получи обезщетение от застрахователите и по този начин да се разплати с Делко Шатев. Както прочее и става, споделят източниците ни.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР