Цветанов няма да участва в изборите, това е цената и

...
Цветанов няма да участва в изборите, това е цената и
Коментари Харесай

Румен Петков: Вече имаме гаранция, че Борисов ще е сам на терена в дясно

Цветанов няма да взе участие в изборите, това е цената и просто Цецка Цачева и Лозан Панов случиха на съсед. Така водачът на АБВ Румен Петков разяснява обстоятелството, че прокуратурата няма да проверява Цветан Цветанов поради „ Апартамент гейт “.

Няма събрани данни за корупционни и други закононарушения се споделя в постановлението, с което се приключва инспекцията на някогашния втори в ГЕРБ.

По думите на Петков по този метод имаме към този момент гаранцията, че Борисов ще бъде самичък на терена в дясно.
Прокуратурата няма да проверява Цветанов поради „ Апартамент гейт “ Няма събрани данни за корупционни и други закононарушения се споделя в постановлението, с което се приключва инспекцията на някогашния втори в ГЕРБ
Такъв случай дава съображение на Европейска комисия за запис в отчета. В рамките на този механизъм, по който ни гледат от 2007 година, комисията продължава да следи правосъдната промяна и битката с корупцията, уточни Румен Петков.
Очакват се обвинявания за арестуваните за импорт на рискови боклуци При серия от спецакции бяха задържани шестима души
За арестите в екоминистерството той попита за какво не се проверява тръбата по водопровода София – Перник, която съгласно него си е едно „ гейзерче “ и „ забава за жителите на село Мало Бучино “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР