Цветана Пиронкова напусна Уимбълдън във втори кръг. Най-добрата ни ракета

...
Цветана Пиронкова напусна Уимбълдън във втори кръг. Най-добрата ни ракета
Коментари Харесай

Пиронкова не се даде лесно на Возняцки

Цветана Пиронкова напусна " Уимбълдън " във втори кръг. Най-добрата ни ракета при дамите падна 3:6, 4:6 от Каролин Возняцки. 

Цвети започва присъединяване си в шампионата с безапелационен триумф против Сара Ерани, само че не съумя да постави завършек на отрицателната си серия в дуелите с някогашната  номер 1 в смета. Датчанката към този момент има 5 от 5 победи.

Срещата бе равностойна първоначално, а двете си размениха по един пробив до 2:2. Пловдивчанката пропусна късмет за пробив в шестия гейм, а по-късно Возняцки влезе в серия и взе сета.

Пиронкова измъкна доста тежък гейм за 1:1 при започване на втората част, в който избави късмет за пробив и на два пъти употребява системата за видеоповторение.

Вожняцки, сложена под номер 5,  поведе с 3:1, откакто завоюва нов гейм при начален удар на българката. Изглеждаше, че датчанката бие с лекост, само че получи здрав отпор.

Цвети показва темперамент и направи най-хубавия си интервал в мача, който включваше някои превъзходни отигравания от нейна страна. Тя незабавно върна пробива и по-късно изравни за 3:3. После последва гейм за гейм и макар волята на българката, тя беше принудена да напусне шампионата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР