Цветана пък сподели пред Българяи днес“, каузата на поп фолк

...
Цветана пък сподели пред Българяи днес“, каузата на поп фолк
Коментари Харесай

Цветана Манева Най-Накрая Проговори След Скандала С Азис!

Цветана пък показа пред „ Българяи през днешния ден “, идеята на поп фолк изпълнителя си заслужава. „ Ще пазя Азис и идеята му вечно, тъй като си заслужава. Не съм мислила, че ще стане подобен взрив от мнения с този клип, в който участвах. Проблемът не е в песента и дали е чалга или не, а в това, че като хора от дълго време не се държим обикновено като човек с индивида, като човек с животно или растение. Моята сензитивност съответствува с тази на Азис и по тази причина участвах в този негов план. Не виждам от какво би трябвало да съм смутена “, изяснява актрисата, написа разкрития.ком.

И добавя, че на 75 години няма потребност от пиар. „ На 75 години какъв пиар да си върша аз с този план, кажете ми? Проектът е безплатен. Тази цялата завист и ненавист я оставям по хоризонтала, всеки самичък за себе си да дава отговор. Чувствителността на Азис е близка до моята и аз бих взела участие във всеки план, сменяйки въздуха, който дишаме и възпроизвеждаме към по-добро. Всъщност и в това е смисълът на тези послания “, добавя тя.

Подкрепа

За присъединяване си в клипа на Азис Цветана получи и поддръжката на своите колежки Ани Пападопулу и Яна Маринова.

„ Цветана е доста интелигентна жена, схваща от живота и е претърпяла доста. Подкрепям я във всевъзможен смисъл, всичко, което прави, е стойностно. Тя ми е казвала, че няма смисъл да скърбя за любовта – тя постоянно ще пристигна отново. Че каквото й да съм си намислила, би трябвало да последвам фантазията си. Понякога е строга, само че с положително. Може да е сериозна, само че може и да е занимателна “, споделя Яна Маринова.

„ Интересното е, че тя в никакъв случай не споделя „ не “, когато не си прав или не си направил нещо като хората. Не споделя “ не е по този начин “, а стартира да ти задава въпроси, с цел да разбере по какъв начин мислиш и да осъзнаеш грешката си, в действителност самичък стигаш до извода, че не си постъпил вярно. Най-важното е, че ни научи на достолепие. Подкрепям я, постоянно! “, изрича своята поддръжка Ани Пападопулу.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР