Цветан Соколов отговори на националния селекционер Пламен Константинов чрез социалните

...
Цветан Соколов отговори на националния селекционер Пламен Константинов чрез социалните
Коментари Харесай

Напрежението между Цветан Соколов и Пламен Константинов

Цветан Соколов отговори на националния селекционер Пламен Константинов посредством обществените мрежи.

Повод за напрежението сред двамата стана отсъствието на Соколов от националния отбор за Лигата на нациите.

Вчера Пламен Константинов съобщи, че Цветан Соколов самичък е взел решението да не бъде част от състава на България за Лигата на нациите, като съгласно селекционера отношението на диагонала е несериозно и. Соколов през днешния ден отговори, че отсъствието му е обвързвано със здравословни аргументи, а диалог с Константинов изобщо не е имало.

" Сезонът беше към своя край, само че аз не получих позвъняване, диалог или каквото и да било от него като основен треньор. Малко след края на шампионата, в който играех, ми се обади мениджърът на тима – Стефан Чолаков, който до през днешния ден е единственият, който е разговарял с мен. На него му пресъздадох диалога, както и положението ми сега. И двамата говорихме, че аз ИМАМ ЖЕЛАНИЕ, само че по справедливи аргументи НЯМАМ ВЪЗМОЖНОСТ да бъда потребен в първите срещи на тима. След този диалог никой различен не ми се е обадил и не се е интересувал от положението ми ", написа волейболистът в обществените мрежи.

Соколов споделя, че от основаването на ненужно напрежение не печели никой и че е, с цел да зашити позицията си.

" Предвид събитията през последните дни и метода, по който нещата бяха показани, нямам различен избор, по който мога да защитя себе си и името си, което толкоз години съм градил. За мен е било и постоянно би било чест и привилегия на нося фланелката с герба на България ", добави той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР