Цветан Иванов продължава силното си представяне във финалния Мастърс на

...
Цветан Иванов продължава силното си представяне във финалния Мастърс на
Коментари Харесай

Цветан Иванов продължава силното си представяне във финалния Мастърс

Цветан Иванов продължава мощното си показване във финалния Мастърс на най-голямата аматьорска лига в България. В петък вечерта той победи N2 в годишната класация на Интерактив тенис Красимир Маринов с 2:0 сета (6:3, 6:2) в група " Андре Агаси " и си обезпечи дуел с любимеца в шампионата Радослав Владимиров. Така Цецо подсигурява първото място в годишната класация на Радослав. Томахавката от Люлин завоюва двата Мастърса през 2018-та и вкара в сметката си 2000 точки.

С извоюваните до момента три победи в Lotto ITL Finals 2018 той взе още 600 точки, а в случай че завоюва шампионата те ще станат 1500. И в този момент обаче Владимиров е неосъществим в класирането и ИТЛ ще има нов първенец. Миналогодишният притежател на тази купа Адриан Стоименов ще бъде детрониран, а Радо ще грабне купата " най-хубав състезател за 2018-та ".

В среща от група " Пийт Сампрас " на Lotto ITL Finals 2018 Станислав Иванов се наложи с 2:0 сета (6:3, 6:2) над Цветомир Ценков и също отива на полуфинал. Така в борба за място на финала ще излязат Радослав Владимиров против Цветан Иванов и Цветан Бешевишки против Станислав Иванов.

Днес на кортовете на MG Tennis Club в мач на достойнството от група " Андре Агаси " един против различен ще застанат Цветан Бешевикши и Камен Маздрашки, само че срещата е без значение за класирането в шампионата. Полуфиналите ще се играят в понеделник и вторник от 20:00 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР