Цвета Караянчева постъпи правилно, операцията по извеждането беше проведена от

...
Цвета Караянчева постъпи правилно, операцията по извеждането беше проведена от
Коментари Харесай

ГЕРБ и Патриотите за блокадата на парламента: Гнусна пиар акция на Мая Манолова

Цвета Караянчева постъпи вярно, интервенцията по извеждането беше извършена от НСО, а не от госпожа Караянчева.

Така разяснява по Нова телевизия депутатката от ГЕРБ Евгения Ангелова абсурда, който Мая Манолова и нейните майки сътвориха в постройката на Народното събрание.

Това беше една пиар акция, която беше изпълнена от госпожа Манолова и употребена от Българска социалистическа партия, сподели още Ангелова.

"Подобни гнусни сюжети, които употребява съпротива, са отвратителни. Възползвайки се от проблемите на хората да се мъчиш от парламентарната естрада да извлечеш политически дивиденти, е непоносимо.

Г-жа Манолова продължава да спекулира с проблемите на тези хора, с цел да натрупа рейтинг.

Същото го прави и Българска социалистическа партия. Виждайки, че няма да завоюват идващите избори, настройват обществото против Народното събрание ", съобщи от своя страна Юлиан Ангелов от "Обединени патриоти ".

Това е следващият безпорядък, който беше основан в това Народно заседание. Скандалът е огромен, разяснява нахлуването на Мая Манолова в някогашния партиен дом в сряда алената депутатка Надя Клисурска.

"Смятам, че Цвета Караянчева като лице на тази институция, не си свърши работата и би трябвало да си подаде оставката ", отсече социалистката.

Правите си противен пиар, опонира й Ангелов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР