Цвета Караянчева обяви, че няма намерение да подава оставка заради

...
Цвета Караянчева обяви, че няма намерение да подава оставка заради
Коментари Харесай

Караянчева: Няма да дам оставка, неуспяла кметица си вдита рейтинга


Цвета Караянчева разгласи, че няма желание да подава оставка поради скандалния случай през вчерашния ден, при който протестиращи майки бяха изведени със мощ от постройката на Народното събрание. Тя твърди, че случката е нарочна провокация и пиар на Мая Манолова и платформата й „ Изправи се.бг “. В изявление от парламентарната естрада, Караянчева изясни още по какъв начин „ едно младо момче бе употребявано, а вчерашната обстановка бе провокация, през днешния ден сътрудниците от Българска социалистическа партия се пробват да си създадат пиар “.

Председателят на Народно събрание засяга едно от децата с увреждания, което бе част от протестиращата група от „ Системата ни убива “ и което не бе позволено до тоалетната на Народното събрание. Самата Караянчева съобщи през вчерашния ден, че майките би трябвало да изоставен Народно събрание, тъй като писмото, което са внесли, към този момент било входирано и нямали повече работа там.

„ Мисля, че видяхте едно младо момче, беше употребявано. Момчето можеше да си бъде у дома. Предвид на обстановката, в която се намираме - Коронавирус, когато всички потоци на придвижване в Народното събрание са разграничени, както на депутатите, по този начин на администрацията, по този начин на публицистите, това дете беше под директна заплаха от болест. Хората, които бяха с него, не бяха с маски. Всеки самичък вижда обстановката ", възмути се Караянчева.

Обвини и Мая Манолова, че се възполза от децата с увреждания и майките от „ Системата ни убива “, „ с цел да гради политическа кариера и да внесе нов подтик в построяването на облика си “.

" За финален път ще се занимая с оборване на лъжите, които се приказват от тази естрада и от сътрудниците от парламентарната група на Българска социалистическа партия. Категорично декларирам, че аз не съм индивидът, който се занимава с пропусквателния режим в постройката на Народното събрание ", сподели още Караянчева.

ПГ на " Българска социалистическа партия за България " прекъсна изявлението на Цвета Караянчева с възгласи " Оставки ". Те тропаха по банките в символ на митинг против изявлението й.

" Една неуспяла кметица се пробва да подвига рейтинга си по този метод и една парламентарна група, която митингите не я припознават, само че желае да взе участие в гражданска война ", продължи разпалено Караянчева.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР