ЦСКА уважи провеждането на седмия юношески турнир по футбол за

...
ЦСКА уважи провеждането на седмия юношески турнир по футбол за
Коментари Харесай

ЦСКА уважи детски футболен турнир, организиран от фенклуб на червените в Козлодуй

ЦСКА почете провеждането на седмия младежки шампионат по футбол за Купата на " Червена чета Радецки " в град Козлодуй.

Изпълнителният шеф на клуба Стоян Орманджиев изгледа финала на конкуренцията, проведена от локалния фенклуб и целяща да възпламени подрастващите още от деца да спортуват и несъмнено, да заобичат славния армейски клуб. В празника се включиха близо 100 деца от учебни отбори в града и района, като на всички отбори бяха подарени екипировка в червено-бели цветове, футболни топки и спортни принадлежности.

Представителят на алените връчи купата и златните медали на спечелилите и ги зарадва със специфична изненада. През лятото на най-хубавите от тях ще бъде предоставена опция да упражняват една седмица с връстниците си от ЦСКА. Заедно с последователите пък бяха разисквани миналия сезон, вероятностите за новия, както и градежа на стадиона. Орманджиев връчи на " четниците " специфичен плакет с признателност за всеотдайната поддръжка. Юбилеен фотоалбаум с персонално посвещение от Димитър Пенев пък бе харизано на кметицата на града Маринела Николова.

Орманджиев предложения всички деца от шампионата да посетят някой от идните мачове в европейските шампионати, а в музея на стадион " Българска войска " да се допрян от близко до величието на клуба. ЦСКА ще спомага за организирането на мощен интернационален шампионат следващата година като ще се включи със своя юношеска групировка от школата.

Фенклубът " Червена чета Радецки " - Козлодуй се утвърди през последните години като един от най-влиятелните и дейните в Северна България.

" Обединява ни любовта към ЦСКА. Разстоянието до София и другите градове, където играе обичания тим не е малко, само че се стремим постоянно да бъдем по стадионите и да поддържаме момчетата. Паралелно с това целим да запалителен по алената концепция малчуганите в нашия град и района и от дребни да ги учим на армейски полезности като морал, достолепие и феърплей ", споделиха ръководителите на сдружението Георги Павлов и Петър Сакалиев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР