ЦСКА-София спечели третата си контрола от зимната подготовка в Турция.

...
ЦСКА-София спечели третата си контрола от зимната подготовка в Турция.
Коментари Харесай

ЦСКА-София надви Тренчин с 2:0 в контрола

ЦСКА-София завоюва третата си контрола от зимната подготовка в Турция. В досегашните две отборът губеше без да вкара гол. Червените паднаха с 0;2 от Корона Келце и с.

Сега отборът на Нестор Ел Маестро се наложи с 2:0 над словашкия Тренчин. И двата гола паднаха през второто полувреме. Първо в 53-ата минута Тобиас Хайнц с удар по земя от границата на наказателното поле прати топката в мрежата, а в 85-ата минута Дюкенс Назон оформи крайното 2:0. Малко преди попадението на Хайнц гол за Тренчин беше анулиран поради засада. Освен това.

Заради насъбрана отмалялост Ел Маестро даде отмора на Димитър Евтимов, Юрген Матай, Иван Турицов и Марселино Кареасо. Завърналият се Фернандо Каранга също не взе присъединяване в срещата. През второто полувреме пък игра нападателят Дюкенс Назон, чийто трансфер в кипърския Пафос не се реализира.

„ Не искам да приказвам от името на играча или клуба. Моята работа е на терена, удовлетворен съм, че Назон е тук и до момента в който е тук, ще го употребявам. Мисля, че приключихме със селекцията. Доволен съм от прехвърлянията и от тима “, сподели Ел Маестро.

Следващата контрола на ЦСКА-София на турска земя е против Бохемианс Прага на 3 февруари.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР