ЦСКА-София спечели Армейското дерби“ срещу ЦСКА 1948 с 2:1, но

...
ЦСКА-София спечели Армейското дерби“ срещу ЦСКА 1948 с 2:1, но
Коментари Харесай

Грозни сцени опорочиха страхотен мач между ЦСКА-София и ЦСКА 1948

ЦСКА-София завоюва „ Армейското дерби “ против ЦСКА 1948 с 2:1, само че страхотният мач бе изопачен от грозните подиуми на трибуните на стадион „ Българска войска “.

Още преди началото на дуела имаше напрежение към рейса на гостите, а след първия съдийски сигнал имаше непрекъснати вербални офанзиви към делегацията на 1948 във VIP-ложата, прераснали в мятане на бутилки с вода и даже седалки. Това принуди Ради Здравков и Добрин Гьонов да изоставен местата си и да наподобяват срещата от тунела.

Що се отнася до играта на терена, първото полувреме бе извънредно нервно и в двете половини на игрището, само че през втората част футболистите се отърсиха и заиграха това, за което им се заплаща.

Ангел Бастунов откри резултата в 51' за гостите, озовавайки се на върха на центрирането по земя на Ради Кирилов, който преодоля с техниката си Иван Турицов.



Самият Турицов обаче изравни от дузпа в 78', отсъдена за игра с ръка на Елитон. Централният защитник на 1948 се опита да блокира един изстрел и да прикрие лицето си с ръце, само че кълбото го удари в лакътя и спря полета на кълбото към вратата.

Черешката върху тортата бе голът на Брадли де Нойер в 87'. Бранителят получи необичаен късмет да стреля от към 25 метра и прати изстрела ви сглобката, топката рикошира мощно в земята и опъна мрежата в горната ѝ част. Това попадение умерено може да кандидатства за „ Гол на сезона “ в Първа Лига, въпреки да е толкоз рано през сезона.

Елитон в добавеното време направи нещо непростимо, а точно изблъска едно от децата, което подава топките. Нищо не може да оправдае сходна реакция у който и да било, тъй че вторият му жълт картон бе повече от обективен.

Това се оказа първа загуба за ЦСКА 1948 от началото на акцията, до момента в който ЦСКА-София се изравни по точки с Лудогорец и двата клуба към този момент са единствено на точка от върха, само че са и с два мача по-малко от водача.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР