ЦСКА - София приема Локомотив (Пловдив) в двубой от 22-рия

...
ЦСКА - София приема Локомотив (Пловдив) в двубой от 22-рия
Коментари Харесай

Ще продължи ли победната серия на ЦСКА - София и срещу Локомотив ?

ЦСКА - София приема Локомотив (Пловдив) в дуел от 22-рия кръг на efbet Лига. Мачът на стадион " Българска войска " е от 17:30 ч. и ще бъде управителен от Драгомир Драганов.

" Червените " влизат в срещата като водачи в класирането и се надяват да запазят първото си място. Столичният тим има преднина от 3 точки пред Лудогорец. Тимът е непогрешим от началото на пролетния полусезон, като записа три следващи победи - против Берое, Ботев (Пловдив) и Септември.

Футболистите на Саша Илич има какво да потвърждават през днешния ден, откакто последният им триумф породи доста полемики към тематиката за феърплея. С добра игра и възможна победа ще затвърдят, че заслужават позицията си в класирането.

Наставникът на " алените " обаче няма да бъде край тъчлинията, защото в последния турнирен мач получи петия си жълт картон през сезона и бе осъден за две срещи.
 Саша Илич Саша Илич " изгоря " за мачовете против Локомотив (Пловдив) и ЦСКА 1948
Локомотив (Пловдив) се съвзе след слабия пролетен старт и преди седмица завоюва " железничарското " дерби против столичното Локо. " Черно-белите " заемат четвърто място в таблицата и ще опитат да употребяват набраната инерция, с цел да си тръгнат с точка или три от " Българска войска ".

" Смърфовете " реализираха четири входящи прехвърлянето през седмицата. На " Лаута " се случиха някои промени по високите етажи в последните седмици и това се отрази позитивно на клуба, откакто преди два кръга тимът позволи пагубна загуба с 0:5 от Арда.
 Директори в Локо (Пд) хвърлят оставки! Томаш получава цялата спортно-техническа власт Директори в Локо (Пд) хвърлят оставки! Томаш получава цялата спортно-техническа власт
Александър Тунчев няма да може да разчита на санкции Йосип Томашевич, до момента в който навън за ЦСКА - София сигурно са Иван Турицов и Енес Махмутович, а под въпрос за срещата е Тибо Вион.

Първият конфликт сред тези противници през актуалната акция в Пловдив приключи с най-малък триумф за “червените ”.
24  Локомотив (Пловдив) - ЦСКА-София
ЦСКА - СОФИЯ - ЛОКОМОТИВ (ПД)

Вероятни сформира:

ЦСКА - СОФИЯ: Бусато, Матей, Юга, Петров, Гарсес, Кареасо, Жеферсон, Де Нойер, Линдсет, Назон, Хайнц 

ЛОКО (ПЛОВДИВ): Хоркаш, Матеус, Павлов, Паскалев, Трупе, Зебли, Витанов, Илиев, Дион, Джовани, Сорга

СЪДИЯ: Драгомир Драганов
СТАДИОН: " Българска войска ", София 
НАЧАЛО: 17:30 часа

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР