ЦСКА - София посреща Черно море в двубой от първия

...
ЦСКА - София посреща Черно море в двубой от първия
Коментари Харесай

ЦСКА - София и Черно море ще гонят важни три точки в преследването на своите цели

ЦСКА - София посреща Черно море в дуел от първия кръг на плейофната фаза от efbet Лига. Мачът започва в 18:00 часа, а основен арбитър ще бъде Станислав Тодоров.

Заради наказването на “червените ” от мача с Лудогорец обаче днешната среща няма да се изиграе на стадион “Българска войска ”, а в Пазарджик на “Георги Бенковски ”. Първоначално ЦСКА - София бе осъден с два мача без аудитория, само че по-късно Апелативната комисия промени решението си и разреши на столичния отбор да играе пред последователите си, само че на най-малко 50 километра отвън София в посока Варна. Така се стигна до решението с Пазарджик.
 Официално: ЦСКА - София посреща Черно море в Пазарджик Официално: ЦСКА - София посреща Черно море в Пазарджик
Двубоят е извънредно значим за ЦСКА - София. Момчетата на Саша Илич са втори във краткотрайното класиране, само че са на единствено 1 точка зад водача Лудогорец. При възможна победа през днешния ден “червените ” ще се изкачат на лидерската позиция и най-малко няколко часа ще бъдат на нея преди “орлите ” да изиграят своя дуел против Локо (Пловдив). Иначе от началото на сезона столичани имат единствено 3 загуби, последната от които пристигна преди няколко кръга против Лудогорец. След това обаче тимът записа две следващи победи и може да се каже, че се намира в много добра форма.

Черно море от своя страна влиза като пети във краткотрайното класиране. Днешният дуел е значим и за “моряците ”, защото те към момента имат късмет да гонят топ 4 и да си обезпечат най-малко бараж против седмия за Европа. Варненци изгубиха преди няколко дни трагично полуфиналния конфликт против Лудогорец след осъществяване на дузпи за Купата на България и пропуснаха опцията да се класират на край за шампионата. Една победа през днешния ден несъмнено би вдигнала самочувствието на отбора и би се реванширала на почитателите.

Момчетата на Илиан Илиев се намират в много добра форма и към този момент 7 мача нямат загуба. В последния кръг в шампионата победиха Спартак в следващото издание на варненското дерби, а преди този момент тимът бе записал две следващи равенства. Лошите вести за старши треньора са, че в днешния отбор той няма да може да разчита на някои от главните си играчи. Виктор Попов и Живко Атанасов са осъдени, а Даниел Димов е контузен.
 Черно море без трима съществени футболисти против ЦСКА - София Черно море без трима съществени футболисти против ЦСКА - София
Последният мач сред двата отбора приключи в интерес на Черно море. В столицата “моряците ” надделяха ЦСКА - София с 2:1 в 1/4-финал за Купата. По-рано в шампионата обаче “червените ” победиха и в двата мача - 2:0 във Варна и 1:0 на “Армията ”.

ЦСКА - СОФИЯ - ЧЕРНО МОРЕ

Вероятни сформира: 

ЦСКА-София:  Бусато , Махмутович , Кох , Юга , Турицов , Линдсет , Кареасо , Хайнц , Вион , Гарсес , Назон

Черно море : Дюлгеров , Василев , Добаров, Велев , Панов , Панайотов , Дакай, Пашеко, Фернандес , Сула , Илиев

НАЧАЛО : 18:00 часа 
СТАДИОН : “Георги Бенковски ”, гр. Пазарджик 
СЪДИЯ : Станислав Тодоров

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР